ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/12/2017 09:15 EET | Updated 19/12/2017 09:17 EET

7χρονο κοριτσάκι δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στη Μυτιλήνη

H μικρή έπαιζε στο «Χριστουγεννιάτικο χωρίο»

tverkhovinets via Getty Images

Δύσκολες ώρες για ένα 7χρονο κοριτσάκι αλλά και τους γονείς που είδαν τρία αδέσποτα σκυλιά να επιτίθενται στην κόρη τους στο «Χριστουγεννιάτικό Χωρίο» στη Λέσβο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών της μικρής στο LesvosNews.gr, στο χώρο της Πλατείας βρίσκονταν τρία αδέσποτα σκυλιά.

Όταν η 7χρονη κόρη τους μπήκε μέσα στη φάτνη που βρίσκεται στο «χριστουγεννιάτικο χωρό» το ένα σκυλί επιτέθηκε στο παιδί και αφού το έριξε κάτω, άρχισε να το δαγκώνει σε όλο του το σώμα.

Τρομοκρατημένοι οι δύο γονείς κατάφεραν με αρκετή δυσκολία να πάρουν την κόρη τους μέσα από την φάτνη και την μετέφεραν αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με σοβαρά τραύματα από τις δαγκωνιές.

Στα επείγοντα περιστατικά όπου προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο μικρό κοριτσάκι, οι γονείς του παιδιού ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι είχαν κι άλλο περιστατικό από τον ίδιο χώρο της Πλατείας Σαπφούς προφανώς από τα ίδια σκυλιά.

Οι γονείς του 7χρονου κοριτσιού επικοινώνησαν με την ιστοσεδλία LesvosNews.gr προκειμένου οι γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» να προσέχουν, αλλά και για να ενημερωθούν οι αρμόδιοι και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξουν άλλα θύματα. 

Τις φωτογραφίες  που δημοσιεύει η ιστοσελίδα, την έστειλαν οι ίδιοι οι γονείς.