ΔΙΕΘΝΕΣ
29/10/2019 15:33 EET

Αυστραλία: Απίστευτο τρικ γυναίκας σε αεροδρόμιο για να αποφύγει την έξτρα χρέωση αποσκευών

Τι κάνει ο άνθρωπος για να γλιτώσει 60 δολάρια.

Francesco Carta fotografo via Getty Images
Back view of woman pulling her luggage strolling inside the airport terminal

Πολλοί ταξιδιώτες γίνονται δημιουργικοί με το πακετάρισμα των αποσκευών τους, όταν πρόκειται να ταξιδέψουν, από το να κάθονται πάνω στην παραφουσκωμένη τους βαλίτσα για να κλείσει μέχρι και να φτάνουν στο αεροδρόμιο φορώντας τρία παλτά.

Αλλά η δημοσιογράφος Ρεμπέκα Αντριους πήγε τα κόλπα με το πακετάρισμα σε άλλο επίπεδο, παριστάνοντας την έγκυο με ρούχα και φορτιστή λάπτοπ στην κοιλιά της, αφού δεν χώραγαν στην τσάντα της. Κι όλα αυτά για να γλιτώσει την έξτρα χρέωση για υπέρβαρη βαλίτσα.

«Εχω ένα μικρό σακ-βουαγιάζ και αποφάσισα να προσποιηθώ την έγκυο, εκτιμώντας πως θα ήταν ένα πιστευτό κόλπο» εξηγεί η ίδια στο CNN Travel.

«Αλλά με κάθε σοβαρότητα, νομίζω ότι είναι η πιο τεμπέλικη ιδέα που είχα ποτέ - αλλά έπρεπε να γλιτώσω τα 60 δολάρια. Ηταν μια άκρως αντιδημιουργική ιδέα» παραδέχεται.

Πριν επιβιβαστεί στην πτήση της Jetstar, έβαλε και το λάπτοπ της στην αυτοσχέδια κοιλιά εγκυμοσύνης. Είχε ήδη περάσει από τον έλεγχο ασφαλείας, κι έτσι σκέφτηκε ότι ήταν ένα εύκολο στοίχημα.

Ωστόσο, ήταν ο φορητός υπολογιστής που την πρόδωσε. Ενας σεκιούριτι παρατήρησε ότι προεξείχε από το μπουφάν της και την έβαλε να πληρώσει τα 60 δολάρια για το παραπάνω βάρος.

«Αν ένιωσα ντροπιασμένη; Καθόλου» ομολογεί η Αντριους. «Ισα-ίσα, αισθάνθηκα σαν μια ζόρικη καυτή έγκυος» λέει. Και προσθέτει: «Νομίζω ότι μια γυναίκα έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της, συμπεριλαμβανομένης μιας προσποιούμενης εγκυμοσύνης, κατασκευασμένης με καλώδια».

Για το μόνο που μετανιώνει είναι ότι ομολόγησε: «Θα έπρεπε να είχα μια εναλλακτική ιστορία, για να δικαιολογηθώ στην περίπτωση που με έπιαναν», τονίζει η δημοσιογράφος, που μοιράστηκε την περιπέτειά της στο Instagram.

Πηγή: CNN