ΔΙΕΘΝΕΣ
19/11/2019 11:20 EET | Updated 19/11/2019 11:24 EET

Αυστραλία: Δέχτηκε άγρια επίθεση από καγκουρό και παραλίγο να χάσει το μάτι της

Περαστικοί την βοήθησαν και την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Μια γυναίκα στην Αυστραλία χρειάστηκε 25 ράμματα στο πρόσωπο και παραλίγο να χάσει το μάτι της από επίθεση καγκουρό, ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο της.

Η επίθεση συνέβη κοντά σε ένα δημοφιλές μονοπάτι πεζοπορίας στην πόλη Γουόντοκα, στην πολιτεία της Βικτόριας, σύμφωνα με την θυγατρική του CNN, 9News. Η Ντίνα, η οποία αρνήθηκε να μοιραστεί το επώνυμό της, άφησε τον σκύλο της από το λουρί και αυτό άρχισε να κυνηγάει ένα μεγάλο αρσενικό καγκουρό - πράγμα που την ώθησε να επέμβει.

«Έτρεξα στο ανάχωμα για να απομακρύνω τον σκύλο μου, αλλά δεν συνειδητοποίησα ότι ήμουν πολύ κοντά στο καγκουρό», δήλωσε η Ντίνα στο 9News.

«Και τότε είναι που κατάλαβα ότι το ζώο πανικοβλήθηκε και άρχισε να με χτυπάει από όλες τις πλευρές. Γύρισα να το κοιτάξω και τότε με χτύπησε στην πλάτη και έπεσα στο έδαφος. Άρχισε να πηδάει πάνω μου. Έκανα την νεκρή μήπως κάποια στιγμή με αφήσει ήσυχη. Εν τέλη το έκανε».

Περαστικοί την βοήθησαν και την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η Ντίνα χρειάστηκε 25 ράμματα στο πρόσωπό της και δήλωσε πως ήταν απλά πολύ ευγνώμων που δεν έχασε το μάτι της, μετά από μια τόσο βίαιη επίθεση. Χρειάστηκε επίσης να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τα τραύματα στα πόδια της.

Πήρε εξιτήριο λίγες μέρες αργότερα. Σύμφωνα με το 9News, έχει ακόμα γρατσουνιές και πληγές σε όλη την πλάτη και τα χέρια της.

Η Ντίνα πρόσθεσε ότι δεν κατηγορεί το καγκουρό για την επίθεση, γιατί το σκυλί της ήταν εκείνο που το κυνήγησε, προκαλώντας το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα καγκουρό είναι πιθανό να πλησιάζουν τις κατοικημένες περιοχές λόγω του καιρού και της έλλειψης τροφής και νερού.

πηγή: cnn