Το υπερφορτωμένο πρόγραμμα της Δούκισσας του Σάσεξ: Ο Χάρι...άφαντος

Μπορεί να είναι έγκυος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει και δικές τις υποχρεώσεις.

Η Δούκισσα του Σάσεξ μπορεί να είναι έγκυος αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ως μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα έχει και αυτή τις δικές τις υποχρεώσεις, οι οποίες, για να πούμε και του λόγου το αληθές... δεν είναι και λίγες.

Σύμφωνα με το παλάτι του Κένσιγκτον, η Μέγκαν έχει στο πρόγραμμά της μια σειρά από δεσμεύσεις και μόνο μία από αυτές περιλαμβάνει τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Δούκισσα, 37 ετών έχει ήδη πραγματοποιήσει επισκέψεις στις φιλανθρωπικές οργανώσεις «Animal Mayhew» που αποτελεί καταφύγιο ζώων και «Smart Works» που βοηθά τις ευάλωτες γυναίκες-άνεργες για πολλά χρόνια, να αποκτήσουν δεξιότητες και αυτοπεποίθηση ώστε να βρουν εργασία.

Την Τετάρτη, η πρώην ηθοποιός του «Suits», θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στο Εθνικό Θέατρο ως προστάτιδά του. Θα συμμετάσχει μαζί με μέλη της εταιρείας Pericles, στην πρώτη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου το 2018 που έφερε πάνω από 200 ανθρώπους κοντά και 6 επαγγελματίες ηθοποιούς, σε μια νέα έκδοση του κλασικού έργου του Σαίξπηρ. Στη συνέχεια, θα συναντήσει τωρινούς και πρώην μαθητευόμενους που εργάζονται ως τεχνικοί σε διάφορα τμήματα όπως ξυλουργική και ζωγραφική.

Στις 31 Ιανουαρίου θα επισκεφτεί την ένωση Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας. Θα παρευρεθεί επίσης και στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου όπου θα συναντήσει φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και η πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο έχει μεταμορφώσει την ζωή τους.

Τέλος, η Μέγκαν θα τελειώσει την εβδομάδα της με τον σύζυγό της στο πλευρό της και μαζί θα επισκεφτούν την πόλη του Μπρίστολ, περίπου 120 μίλια δυτικά του Λονδίνου. Θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν μέλη του κοινού πριν επισκεφθούν το «Μπρίστολ Ολντ Βικ» που χτίστηκε το 1766 ως ένα μέρος, όπου οι κάτοικοι του Μπρίστολ θα μπορούν να έρχονται πιο κοντά.

Το πριγκιπικό ζεύγος θα περιηγηθεί στην ανακαινισμένη εγκατάσταση και θα μάθει περισσότερα για την ιστορία του θεάτρου και τις συνδέσεις με την κοινότητα. Επίσης, θα κάνουν και μια στάση σ′ ένα εργαστήρι που παρακολουθούν τα παιδιά της κοινότητας και αποτελεί μέρος του προγράμματος διαφήμισης του «Μπρίστολ Ολντ Βικ».

Πηγή: People