Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που πολλοί κάνουν στα πρώτα ραντεβού

Σχέσεις, αυτός ο άγνωστος.

Τι πρέπει να κάνεις για να προχωρήσει καλά η σχέση με έναν άνθρωπο που μόλις γνώρισες;

Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί πολύ κόσμο όταν βγαίνει για πρώτη φορά ραντεβού με κάποιον και δυστυχώς η απάντηση δεν είναι σαφής. Έχει να κάνει με το τι ζητά ο άλλος τη δεδομένη χρονική περίοδό, πόσο ταιριάζουν και τι διαθέσεις έχουν.

Ωστόσο, μια ειδική στις σχέσεις, δίνει στον Independent την απάντηση για τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στα πρώτα ραντεβού. Για την Jo Barnett μάλιστα, είναι κάτι που μπορεί να αποβεί καταστροφικό για το μέλλον της σχέσης.

Αυτό δεν είναι άλλο από το να κάνετε σεξ αμέσως.

«Το να πάτε στο κρεβάτι πολύ γρήγορα, χωρίς να έχετε τον χρόνο να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον και να διαμορφώσετε μια δυνατή πνευματική και συναισθηματική σχέση». Αυτό είναι για την ίδια μεγάλο λάθος. Και εξηγεί γιατί:

«Όταν τα ζευγάρια κάνουν γρήγορα σεξ, παραβλέπουν το κομμάτι του ρομαντισμού, του δείπνου, του ποτού, ενός κομματιού στη σχέση που είναι ιδιαίτερα σημαντικό ώστε ο άνδρας να εκτιμήσει και να προσπαθήσει για τη γυναίκα που έχει απέναντί του. Εάν ικανοποιηθούν όλες του οι ανάγκες αμέσως, δεν μπαίνει στη διαδικασία να εκτιμήσει τη σχέση.

Και οι γυναίκες επίσης χρειάζονται ένα είδος μυστηρίου και το αίσθημα ότι ο άλλος την κυνηγά, προσπαθεί για να την έχει. Εάν πάρουν ότι θέλουν αμέσως χωρίς να προσπαθήσει καθόλου, δεν θα δώσει αξία στον άνδρα που έχει απέναντί της.

Όσο πιο γρήγορα φτάσει η σχέση στο πικ της, τόσο πιο γρήγορα θα σβήσει η φλόγα».

Και προσθέτει: «Επίσης η επικοινωνία είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να μην μιλάνε για το τι ζητάνε από μια σχέση και τι είναι σημαντικό για εκείνους».