Η Melania Trump πέφτει θύμα σάτιρας. Το κρυφό μήνυμα στο Twitter και οι αντιδράσεις των followers

Η Melania Trump είχε να παραβρεθεί σε δημόσια εκδήλωση με τον σύζυγό της, Donald Trump για 22 μέρες. Στις 14 Μαίου, εισήλθε στο στρατιωτικό ιατρικό κέντρο Walter Reed για να ξεκινήσει τη διαδικασία εμβολιασμού για τη θεραπεία μιας πάθησης στο νεφρό.

Παρόλο που η απουσία της έγινε αισθητή και κανένας δεν την είδε από τότε, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, δημοσίευσε πολλές φορές στο Twitter και ενημέρωσε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για το πού βρίσκεται καθώς και την κατάσταση της υγείας της.

«Βλέπω ότι τα media ασχολούνται πολλές ώρες με το πού βρίσκομαι και τι κάνω. Μείνετε ήσυχοι, είμαι εδώ στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά μου, αισθάνομαι πολύ καλά και εργάζομαι σκληρά εκ μέρους των παιδιών και των Αμερικανών».

Την επόμενη μέρα ο κωμικός Felipe Sobreiro δημοσίευσε ένα tweet της Melania, τονίζοντας το κρυμμένο μήνυμα βοήθειας. Το πρώτο γράμμα κάθε πρότασης και κάθετα, σχημάτιζε τη λέξη «HELP», υπονοόντας το γάμο της με τον Trump. Η ανάρτηση έγινε αμέσως viral και το Twitter...πήρε φωτιά.

Το tweet που σατίρισε ο Sobreiro διαγράφηκε και δεν μπορεί να το δει κανείς πλέον στο λογαριασμό της Melania. Μάλιστα, φαίνεται πως η πρώτη κυρία χρησιμοποιεί αρκετά τους ίδιους χαρακτηρισμούς με τον Trump για τα ΜΜΕ που μπορεί να παράγουν ψευδείς ειδήσεις.

Λίγο μετά τη σατιρική ανάρτηση του κωμικού, ο παρουσιαστής Conan O’Brien και ο ηθοποιός Jim Carrey, συνέχισαν τα αστεία σχόλια σχετικά με αυτό, ανάμεσα σε άλλα tweets.