Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της τηλεόρασης - κι ένας που είπε όχι σε 50 εκατ.

Το Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της τηλεόρασης και, όπως προκύπτει, αυτοί οι 10 παίζουν σε 4 σίριαλ: Το Big Bang Theory που διανύει τη δωδέκατη και τελευταία σεζόν του, το Modern Family, NCIS και το The Walking Dead που διανύει την ένατη σεζόν του καθώς ο πρωταγωνιστής Άντριου Λίνκολν ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το δημοφιλές σίριαλ.

Ο Λίκκολν, που καταλαμβάνει και τη δέκατη θέση της λίστας, έλαβε αμοιβή 11 εκατομμυρίων ευρώ από το Walking Dead.

Στις αμέσως πιο πάνω θέσεις, συναντάμε ηθοποιούς του Modern Family: Ο Τάι Μπάρελ στην ένατη θέση με 12 εκατομμύρια δολάρια, ο Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον με 13 εκατομμύρια βρίσκεται στην όγδοη θέση, ο Έρικ Στόουνστριτ στην έβδομη θέση με 13,5 εκατομμύρια δολάρια και ο Εντ Ο Νιλ (τον οποίο γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90 μέσα από το Married with Children) βρίσκεται στην έκτη θέση με 14 εκατομμύρια δολάρια ετήσιες απολαβές.

Το top 5 της λίστας καταλαμβάνουν τέσσερις ηθοποιοί από τη σειρά Βig Bang Theory. Σύμφωνα με το Entertainment Weekly το σίριαλ με τους λατρεμένους σπασίκλες φτάνει στο τέλος του, μετά την άρνηση του βασικού πρωταγωνιστή Τζιμ Πάρσονς να μην αποδεχτεί πρόταση 50 εκατομμυρίων δολαρίων για να συνεχίσει άλλες δύο σεζόν ως Σέλντον.

Στην πέμπτη θέση, ο ηθοποιός Μαρκ Χάρμον από τη σειρά NCIS, με ετήσιες απολαβές 19 εκατ. δολαρίων.

Στην τέταρτη θέση, ο Κουνάλ Νάγιαρ που υποδύεται τον Ραζ στο Big Bang Theory, με απολαβές 23,5 εκατομμυρίων.

Στην τρίτη θέση, από το ίδιο σόου, ο Σάιμον Χέλμπεργκ, με 23.5 εκατομμύρια και αυτός.

Στη δεύτερη θέση ο Τζόνι Γκαλέκι, που παίρνει 25 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο για να υποδύεται τον Λέοναρντ Χοφστάντερ.

Και στην κορυφή, ο Τζιμ Πάρσονς, που υποδύεται τον αξιαγάπητα προβληματικό, Σέλντον Κούπερ για 26,5 εκατομμύρια δολάρια αυτή τη σεζόν.