Αυτός είναι ο 55χρονος που συνελήφθη για κατά συρροή αποπλάνηση ανηλίκων

Τα στοιχεία και φωτογραφίες του 55χρονου άνδρα που συνελήφθη στη Ρόδο στις 16 Σεπτεμβρίου για αποπλάνηση ανηλίκων, δημοσιοποίησαν σήμερα Τετάρτη οι ελληνικές αρχές.

Πρόκειται για τον Σένκα Σούλο του Ιμπραήμ και της Φερίντε, ο οποίος γεννήθηκε το 1963 στην Αλβανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η ασκηθείσα σε βάρος του ποινική δίωξη είναι για τις πράξεις της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα, που συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα, που συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα αλλά όχι τα δεκαπέντε κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντες που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, όχι όμως τα δεκαοκτώ κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση και της ασέλγειας ανηλίκου με αμοιβή με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη και συμπλήρωσε τα δέκα έτη, όχι όμως και τα δεκαπέντε κατ΄εξακολούθηση.


Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 24310-63022 και 24310-63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Popular in the Community