Αυτός είναι ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος συναλλαγών με το iPhone ή το Apple Watch σου

Τώρα οι κάρτες Alpha Bank στο Αpple Ρay.

Οι αγορές είναι κάτι που πάντα κάναμε, συνεχίζουμε να κάνουμε εν μέσω πανδημίας και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ακόμα κι αφότου περάσουν τα δύσκολα. Τώρα όμως που όλα αλλάζουν είναι σημαντικό να αλλάξουν και οι συνήθειές μας σε σχέση με αυτές. Άλλωστε είτε αφορά αναγκαία αγαθά είτε απολαύσεις, τις αγορές τις αγαπάμε ιδιαίτερα. Χάρη σ’αυτές γνωρίζουμε νέα χόμπι, ομορφαίνουμε το σπίτι, προετοιμάζουμε την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα και γεμίζουμε την κουζίνα με λαχταριστά φαγητά.

Αυτή η τόσο βασική μας δραστηριότητα μόλις έγινε ακόμα πιο εύκολη και ασφαλής για τους κατόχους Apple συσκευών και καρτών Alpha Bank Visa. Κι αυτό, γιατί η Alpha Bank είναι η πρώτη ελληνική Τράπεζα που προσφέρει το Apple Pay στους Πελάτες της.

Οι Apple users ανυπομονούσαν γι’ αυτή την έλευση τόσο καιρό και, τελικά, ήρθε κυριολεκτικά τη στιγμή που θέλετε όσο ποτέ να κάνετε τις αγορές σας ανέπαφα, χωρίς να πληκτρολογείτε το PIN της κάρτας σας. Χωρίς καν την ίδια την κάρτα σας. Το μόνο που πρέπει να έχετε μαζί σας είναι το iPhone ή το Apple Watch σας. Επιπλέον, και οι ηλεκτρονικές αγορές σας στο διαδίκτυο γίνονται εύκολα και με ασφάλεια μέσω του Apple Pay.

Έτσι, ακόμα κι αν αυτό το διάστημα χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι για τις απολύτως απαραίτητες αγορές σας, το μόνο που θα πάρετε μαζί σας θα είναι το iPhone ή το Apple Watch. Αλλά και όταν κάνετε online αγορές μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Apple Pay αντί να πρέπει να δημιουργείτε κάθε φορά λογαριασμούς, να καταχωρείτε τα στοιχεία της κάρτας σας ή να συμπληρώνετε μακροσκελείς φόρμες. Εκατομμύρια καταστήματα δέχονται το Apple Pay online, κάνοντας τις αγορές σας πιο γρήγορες και εύκολες από ποτέ.

Το πώς θα συνδέσετε την Alpha Bank κάρτα σας είναι επίσης μια πολύ εύκολη διαδικασία. Ανοίξτε την εφαρμογή Wallet στο iPhone σας και απλά προσθέστε την κάρτα σας. Την ίδια απλή διαδικασία ακολουθείτε και αν θέλετε να συνδεθείτε μέσω Apple Watch ή iPad και Μac. Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται επίσης μέσα στην ιστοσελίδα της Alpha Bank με αναλυτικά video.

Το καλύτερο, δε, είναι πως το Apple Pay προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στις αγορές σας. Όταν κάνετε μια αγορά, το Apple Pay χρησιμοποιεί έναν αριθμό για τη συγκεκριμένη συσκευή και έναν μοναδικό κωδικό συναλλαγής. Έτσι ο αριθμός της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται ποτέ στη συσκευή σας και όταν πληρώνετε οι αριθμοί των καρτών σας δεν κοινοποιούνται ποτέ στους εμπόρους. Επιπλέον, οι συναλλαγές σας γίνονται μέσω Face ID ή Touch ID παρέχοντάς σας τη μέγιστη ασφάλεια.

Από σήμερα κιόλας μπορείτε να εντάξετε τις κάρτες VISA της Alpha Bank στο Apple Pay - ενώ πολύ σύντομα θα μπορούν να ενταχθούν και οι κάρτες Mastercard.

Αν, λοιπόν, αναζητάς ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια θα τις βρεις στις κάρτες Alpha Bank μέσα από το Apple Pay.