Αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής στο σίκουελ του «The Shining»-και η επιλογή μας αρέσει πολύ

Ο Ewan McGregor θα υποδυθεί τον Danny Torrance στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Stephen King, «Doctor Sleep», σύμφωνα με το Variety.

Πρόκειται για το σίκουελ της κλασσικής ταινίας τρόμου, «The Shining», η ιστορία του οποίου θα κινηθεί γύρω από τον ενήλικο Danny (τον γιο του χαρακτήρα του Jack Nicholson από την πρώτη ταινία). Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mike Flanagan, σκηνοθέτης και του ψυχολογικού θρίλερ του Netflix «Gerald’s Game», βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του King.

Το αμερικανικό στούντιο Warner Bros εργάζεται στην παραγωγή της ταινίας, όπως και για το prequel του «Shining», «Overlook Hotel» εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο δεν υπήρχε το απαιτούμενο budget για τη δημιουργία των δυο ταινιών.

Η υπόθεση

Ο Dan Torrance είναι πλέον ένας πολύ νευρικός και αλκοολικός άνδρας, τον οποίο συνεχίζουν να κυριεύουν τα γεγονότα και οι ψυχικές δυνάμεις του παρελθόντος. Εργάζεται σε ένα κέντρο περίθαλψης, στο οποίο βοηθάει τους ασθενείς που πεθαίνουν και αποκτά το ψευδώνυμο «Dr.Sleep». Εκεί, θα γνωρίσει την Abra Stone, ένα μικρό κορίτσι που έχει το ίδιο χάρισμα με αυτόν και θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια σειρά από απαγωγείς-δολοφόνους.

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε τη συνέχεια της δημοφιλούς ταινίας από το 1980.

Πηγή: Variety