ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15/04/2019 18:26 EEST

After Delphi Economic Forum – «Annual Exclusive Dinner» στο Ecali Club

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών και ο φιλόδοξος προγραμματισμός για το 2020.

HuffPost Greece
Αλέξανδρος Δημακόπουλος, BOD Member of ECALI S.A., Γιάννης Γεωργακάκης, CEO ECALI S.A., Συμεών Τσομώκος, Founder and Chairman Delphi Economic Forum

Μια νέα συνεργασία λαμβάνει χώρα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας θεσμικής σύμπραξης, η οποία έχει ως στόχο την επίτευξη εκλεκτής ενημέρωσης και σύσφιξης των σχέσεων της επιχειρηματικής κοινότητας.

Στο After Delphi Economic Forum – “Annual Exclusive Dinner”, της 4ης Απριλίου 2019, φιλοξενήθηκαν στο Ecali Club, σημαντικοί παράγοντες της οικονομικής, επιχειρηματικής, πολιτικής, ακαδημαϊκής κοινότητας, προσωπικότητες της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού, διπλωμάτες, που συμμετείχαν στην επιτυχή ανάδειξη του θεσμού DEF.

HuffPost Greece
Κέλλυ Μαυρομάτη, EPLATFORM S.A. Managing Director , Έμη Λιβανίου

 Κατά τη διάρκεια αυτού του αποκλειστικού δείπνου, ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του DEF, κος Συμεών Τσομώκος παρουσίασε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της τετραετίας 2016-2019, τα οποία κατέδειξαν όχι μόνο το μέγεθος και την αξία των 4 διοργανώσεων, αλλά και την διείσδυση που έχει επιτευχθεί θεσμικά, σε Παγκόσμια κλίμακα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΑΛΗ ΑΕ κος Γιάννης Γεωργακάκης, με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε τον θεσμό DEF στο Ecali Club και ευχαρίστησε τον κο Συμεών Τσομώκο για τη συνεργασία και τη δυνατότητα ενημέρωσης που παρέχεται μέσω αυτής, στα Μέλη του Ecali Club και του EC Business Community.

Τέλος, δεσμεύτηκε ότι κάθε χρόνο ένα μήνα μετά το DEF, το Ecali Club θα υποδέχεται τον Θεσμό, τους εκλεκτούς συντελεστές και καλεσμένους. Στο exclusive dinner της 4ης Απριλίου 2018, η κα Αννα Διαμαντοπούλου, ο κος Νίκος Δένδιας, ο κος Γιώργος Τσίπρας , ο κος Γιώργος Προβόπουλος προέβησαν σε αναλύσεις και κατέθεσαν θέσεις και απόψεις για την δεκαετία 2020-2030, καθώς και τις προοπτικές και τις επερχόμενες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας επηρεασμένη από τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς εξελίξεις.

Με τον συντονισμό του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα, οι ομιλητές παρέθεσαν τρόπους με τους οποίους η Ελλάδα θα καταφέρει να πετύχει τις απαραίτητες αναπτυξιακές πολιτικές για την ανάπτυξή της.

HuffPost Greece
Βασίλης Κικίλιας, Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δημοκρατίας, Λίλα Δρούγκα, Αλεξία Τασούλη,Γιώργος Κουμουτσάκος, Βουλευτής Β’ Αθηνών Ν.Δ. Τομεάρχης Εξωτερικών

 Την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου, η οποία παρουσίασε στους καλεσμένους την εντυπωσιακή άνοδο του DEF, όπως αποτυπώνεται μέσα από αριθμούς στην τετραετία 2016-2019, ανακοινώνοντας την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το επόμενο, το 2020.

HuffPost Greece
Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, Μαρία Νικόλτσιου, Έμη Λιβανίου, H.E. Ms. Kate Smith, UK Ambassador

 Σημαντικοί αρωγοί της διεξαγωγής στο Ecali Club του After Delphi Economic Forum – “Annual Exclusive Dinner”, αποτέλεσαν για ακόμα μια φορά, μοναδικοί Χορηγοί που υποστηρίζουν ανάλογα concepts αλλά και θεσμικές συμπράξεις με σημαντικό αναπτυξιακό χαρακτήρα: Piraeus Bank, ΕΚΟ, Jaguar Land Rover, KPMG, First Zurich Trust, Samsung, Marine Tours τίμησαν με τα Στελέχη τους την μοναδική αυτή βραδιά, ενισχύοντας το Profile του Πρώτου After Delphi Economic Forum -“Annual Exclusive Dinner”.

 

πηγή: dinamiprosforas.gr