ΔΙΕΘΝΕΣ
17/06/2016 04:43 EEST | Updated 17/06/2016 04:50 EEST

Πάτησε με αυτοκίνητο το φίλο της όταν έμαθε ότι είναι θετικός στον ιό HIV

Τη σοκαριστική στιγμή που η 44χρονη Misty Lee Wilke διεμβολίζει με το αυτοκίνητό της τον φίλο της, ο οποίος κινούνταν με ποδήλατο, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Η 44χρονη προχώρησε σε αυτή την ακραία πράξη όταν έμαθε ότι ο φίλος ήταν θετικός σε τεστ για HIV.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο η 44χρονη τον διεμβόλισε με ένα κόκκινο Ford Mustang τη στιγμή που αυτός έκανε ποδήλατο. Στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ δύο περαστικοί εμφανίζονται να προσπαθούν να βοηθήσουν τον ποδηλάτη.

Μιλώντας στους αστυνομικούς ανέφερε ότι «πρόσφατα ενεπλάκη σε εξωσυζυγική σχέση» με άντρα και πως μετά την επαφή εκείνη έμαθε πως προσβλήθηκε από τον ιό. Επίσης ανέφερε ότι εξοργίστηκε καθώς ο φίλος της αρχικά γελούσε όταν της ανακοίνωνε τα αποτελέσματα των εξετάσεων και στη συνέχεια της επιτέθηκε με έναν σουγιά τραυματίζοντας την στο χέρι.

Το όνομα του άντρα, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, γλίτωσε -μεταξύ άλλων - με τραύματα στο κεφάλι. Το περιστατικό συνέβη στις 29 Απριλίου και δόθηκε τώρα το βίντεο στη δημοσιότητα,αναφέρει σε δημοσίευμά της η New York Daily News.