Βρετανικό χιούμορ: «Μην πιστεύετε τα σκ*τά που σας λένε» λέει ο πρίγκιπας Κάρολος απαντώντας σε μια επίμονη φήμη

Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει χιούμορ και επιμένει ότι δεν θέλει να πιστέψει κανείς αυτές τις σκ*τά φήμες που κυκλοφορούν για την Βασιλική Οικογένεια.

Ο επόμενος Βασιλιάς της Αγγλίας μίλησε σε έναν Αυστραλέζικο ραδιοσταθμό, τον Hits 105 Brisbane, στο πλαίσιο της τουρνέ που κάνει στην Αυστραλία και το Βανουάτου, με την σύζυγό του, Camilla.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι αληθής η φήμη ότι ταξιδεύει με το προσωπικό του κάθισμα τουαλέτας, ο πρίγκιπας Κάρολος, απάντησε «Μην πιστεύετε αυτά τα σκ*ατά» (Don’t believe all that crap).

Η εν λόγω φήμη είναι παλιά, ωστόσο ξαναήρθε στην επιφάνεια μετά την βιογραφία που έγραψε ο Tom Bower, «Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles». Ο Bower έγραψε επίσης ότι ταξιδεύει με πολλά δικά του ρολά τουαλέτας.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική φήμη που κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό: σύμφωνα με τον Andrew Morton που γράφει μια βιογραφία για την Meghan Markle, η υποψήφια νύφη είχε εμμονή με την πριγκίπισσα Diana μετά τον θάνατό της το 1997. Όπως γράφει, «Την έβλεπε ως πρότυπο».

Πηγή: ETonline