Σας είπαν ότι «παραμεγαλώσατε» και δεν ξέρατε πως να αντιδράσετε; Ακολουθήστε το παράδειγμα της Pink

Την άγγιξαν μια ευαίσθητη χορδή της Pink όταν ένας χρήστης του Twitter άφησε ένα αγενές σχόλιο για την εμφάνισή της. Όπως έγραψε, «Η Pink δείχνει τόσο ηλικιωμένη, θα έπρεπε να την αποκαλούν μοβ».

Η τραγουδίστρια, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται να υπερασπιστεί τον εαυτό της, ιδίως όταν πρόκειται για παλιακά στερεότυπα τα οποία απεχθάνεται. Του απάντησε: «Εσύ πρέπει να είσαι από το Λος Άντζελες. Λοιπόν, υπάρχουν πλέον λίγοι άνθρωποι στον κόσμο που επιλέγουν να γεράσουν φυσικά. Και έχω κατακτήσει κάθε διαολεμένο λεπτό των 38 μου χρόνων. Εσύ πως είσαι όμως; Γιατί ούτε που σε ήξερα μέχρι που με έπιασες στο στόμα σου. Θα σε αποκαλέσω το μικρό μοβ τρολ».

Αφού ξεσπάθωσε στο πρώτο της tweet, η Pink αποτελείωσε τον χρήστη, γράφοντας ξεκάθαρα τη γνώμη της για τους επικριτές της ηλικίας: «Είμαι της άποψης ότι είναι ευλογία να μεγαλώνεις – ό,τι αν το πρόσωπό σου έχει ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα αυτό σημαίνει ότι έχεις γελάσει πολύ. Εύχομαι να δείχνω μεγαλύτερη σε 10 χρόνια, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είμαι ζωντανή».

Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το προφανές: οι φαν της λάτρεψαν την αντίδρασή της. Ανάμεσα σε αυτά που της έγραψαν ήταν: «Ανυπομονώ να σε δω στα 80 σου. Αν ακόμη κάνεις κασκαντεριλίκια, ακόμη καλύτερα», στο οποίο η Pink είπε: «Ναι, θα το κάνω! Θα είναι η τουρνέ “Ρυτίδες και πιασίματα”».