Ακόμα μια αποκάλυψη από τους Markle: Ο ανηψιός της Meghan θα γιορτάσει το γάμο πουλώντας κάνναβη

Κι ενώ πολλοί πίστευαν ότι οι «περιπέτειες» της οικογένειας της Meghan Markle θα σταματούσαν μετά τη δημοσίευση των επιστολών του αδερφού της και την ανακοίνωση απουσίας του πατέρα της λίγο πριν το γάμο, ένα νέο μέλος της οικογένειας αποκάλυψε τον δικό του τρόπο εορτασμού του γάμου της χρονιάς.

Ο ανηψιός της Markle πρόκειται να πουλήσει κάνναβη την ημέρα του γάμου. Έχει ήδη ανακοινώσει λεπτομέρειες για την ιδιαίτερη καλλιέργεια κάνναβης που δημιούργησε για να γιορτάσει τον γάμο.

Σύμφωνα με την Independent ο 25χρονος Tyler Dooley καλλιεργεί φυτείες κάνναβης στο Oregon των ΗΠΑ, που είναι νόμιμη στην αμερικανική πολιτεία από το 2015. Στη νέα του καλλιέργεια, αφιερωμένη στη θεία του που παντρεύεται, έχει δώσει την ονομασία «Sparkle Markle» ( η σπίθα της Markle).

Σε συνέντευξή του στη Daily Mail, ο ανηψιός της Meghan δήλωσε: «Η Meghan μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και είμαι σίγουρος πως γνωρίζει για το ”χόρτο” και τη νομιμοποίηση». Ο ίδιος ανέφερε ότι, αν κάποτε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan επισκεφθούν τις ΗΠΑ, θα τους ξεναγήσει στον χώρο των καλλιεργειών και θα τους μιλήσει για τα φαρμακευτικά οφέλη και τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαριχουάνα στο μετατραυματικό στρες και την αϋπνία ενώ ανακουφίζει τον πόνο σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο.

Σε μια ηλεκτρονική περιγραφή του «Sparkle Markle » ο ιστότοπος αναφέρει: «Οι ευγενείς οικογένειες αποτελούν πηγή έμπνευσης, ώστε να αφιερώνονται προϊόντα σε αυτούς».

Η καλλιέργεια αυτή θα κοστίζει 150$ το γραμμάριο και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μην κάνει τους χρήστες να νιώθουν πεινασμένοι.

Στην ίδια ιστοσελίδα η γεύση του περιγράφεται ως «πολύ γλυκιά και απαλή, με μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας βατόμουρου». Επιπλέον προσφέρει «μια αναζωογονητική εμπειρία και για το σώμα».

Να σημειωθεί ότι ο Dooley διαθέτει μαζί με την μητέρα του τη φυτεία παραγωγής κάνναβης. Η μητέρα του αν και χωρισμένη από τον αδελφό της Μeghan και παρόλο που έχει να δει την Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό εδώ και 20 χρόνια, ταξίδεψε με τους δυο γιους της στο Λονδίνο...και δεν είναι καλεσμένοι στον γάμο.

Πηγή: Independent