ΔΙΕΘΝΕΣ
08/01/2018 13:15 EET | Updated 08/01/2018 13:19 EET

Aκροβάτισσα πέφτει στο κενό κατά τη διάρκεια επίδειξης σε τσίρκο στη Λευκορωσία

Mario Anzuoni / Reuters

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν από κοντά την πτώση μιας Ρωσίδας ακροβάτισσας την ώρα που πραγματοποιούσε ακροβατικά στα σχοινιά ενός τσίρκου.

Η 20χρονη Yulia Tikaeva έπεσε από ύψος 40 ποδιών ενώ αυτή την ώρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όπως παρατηρεί κανείς και στο βίντεο, η νεαρή performer πέφτει από τα χέρια του συναδέλφου της ενώ εκείνος την πετά στην απέναντι πλευρά.

Οι υπεύθυνοι του τσίρκου μόλις αντίκρισαν το θέαμα έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν την άτυχη κοπέλα, ενώ εκείνη είχε χάσει τις αισθήσεις της. Τα παιδιά που βρίσκονταν με τους γονείς τους στο χώρο άρχισαν να φωνάζουν έντρομα για αυτό που είχε συμβεί.

Η κοπέλα έχει υποστεί τραυματισμό στο κεφάλι, ωστόσο οι γιατροί επισημαίνουν πως δεν έχει σπάσει κάποιο κόκκαλο. Το ατύχημα συνέβη την Παρασκευή και από τότε έχει τεθεί υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Εκπρόσωπος του τσίρκου δήλωσε πως η Yulia εξακολουθεί να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη, ωστόσο διευκρίνισε πως δεν υπάρχουν κατάγματα.

«Έχει δημιουργηθεί ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, ωστόσο οι γιατροί επισημαίνουν πως δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση. Θα δείξει ο καιρός, περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει. Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μια άλλη πηγή επισήμανε πως τα τραύματα είναι σοβαρά, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Sponsored Post