ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
09/10/2018 16:20 EEST

Alba Career Forum: 100 εταιρείες, 160 στελέχη πάνω από 1.500 συνεντεύξεις

Για 26η χρονιά το Alba Graduate Business School, The American College of Greece οργάνωσε το Alba Career Forum, μία εκδήλωση που φέρνει κάθε χρόνο σε επαφή τους τελειοφοίτους του με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις!

Deree College

Από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2018, καιγια 26η χρονιά, πραγματοποιήθηκε φέτος το Alba Career Forum, που διοργανώνει το Alba Graduate Business School, The American College of Greece στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη).

Κατά τη διάρκειά του, 77 τελειόφοιτοι του Alba είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικές ευκαιρίες καριέρας! Ήρθαν σε επαφή με 160 εκπροσώπους από 100 κορυφαίες επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό πραγματοποιώντας πάνω από 1.500 συνεντεύξεις!

Το Αlba Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του Career and Alumni Office, το οποίο, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προετοιμάζει και υποστηρίζει κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την ομαλή ένταξή του στην αγορά εργασίας.

«Για άλλη μία φορά αποδείχτηκε πως το επιτυχημένο πάντρεμα του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου θέτει τις βάσεις και αποτελεί προϋπόθεση για την κάλυψη της κυριότερης ανάγκης της ελληνικής αγοράς αυτήν τη στιγμή: την ανεύρεση και εξέλιξη των αυριανών ηγετών! Το Alba Graduate Business School και το Career and Alumni Office δεσμεύονται να παραμείνουν πιστοί υποστηρικτές αυτής της διαδικασίας» δήλωσε η Μαρία Μοραγιάννη, διευθύντρια του γραφείου σταδιοδρομίας και αποφοίτων του Alba.

Alba Career Forum

«Eξαιρετική η διοργάνωση του Alba Career Forum και φέτος! Το υψηλό επίπεδο των αποφοίτων, οι οποίοι προετοιμάζονται με τον κατάλληλο τρόπο και με γνώμονα τις ανάγκες των εταιρειών, μας ωθεί στο να στοχεύουμε στη συνέχεια αυτής της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο και στη στελέχωση της εταιρείας μας με ακόμα περισσότερους αποφοίτους του» δήλωσε η Γκέλυ Μαραζιώτη, senior HR Consultant της Deloitte.

Alba Career Forum

 

 

Σχετικάμετο Alba Graduate Business School

Tο Alba Graduate Business School, The American College of Greece, λειτουργεί ως ένας ανεξάρτητος μη κρατικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, της ΕΕΔΕ και του ΕΒΕΑ, με στόχο να εκπαιδεύσει τους οραματιστές ηγέτες του αύριο και να προωθήσει ενεργά την επιστημονική έρευνα και τη δημιουργία νέας γνώσης. Το Alba προσφέρει 14 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και φέρει την επίσημη αναγνώριση του New England Commission of Higher Education (NECHE). Όλα τα ΜΒΑ προγράμματα είναι πιστοποιημένα από το The Association of MBAs, ενώ το MSc in Finance και το MSc in SHRM από το EFMD Programme Accreditation System.

 

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 143 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο-ΙΒ Pierce, το Deree –που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα– και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.