Αμαλιάδα: Μπαλάκι σφηνώθηκε στο στόμα βρέφους 8 μηνών

Ήταν λίγο μετά τις 7:30, όταν στην γειτονιά της οικογένειας, ακούστηκε έντρομη η μητέρα να καλεί σε βοήθεια, κρατώντας στην αγκαλιά της στο δρόμο το αγοράκι.
Η παιδίατρος που βρίσκονταν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας κα Γκάμπι Φεκετέα και το προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας έβγαλαν από το στόμα του παιδιού το μπαλάκι
Η παιδίατρος που βρίσκονταν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας κα Γκάμπι Φεκετέα και το προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας έβγαλαν από το στόμα του παιδιού το μπαλάκι
Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Από ένα μπαλάκι, κινδύνεψε να χαθεί η ζωή ενός αγοριού μόλις οκτώ μηνών στην Αμαλιάδα, το οποίο ενώ έπαιζε μαζί του το βράδυ της Τετάρτης, το έβαλε στο στόμα, με συνέπεια να μην μπορεί να ανασάνει!

Οπως αναφέρει η εφημερίδα ”Πατρίς” χάριν στην αντίδραση της μητέρας του και στη συνέχεια των γιατρών και του προσωπικού του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, το βρέφος σώθηκε και αργότερα μεταφέρθηκε για εξετάσεις και νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ήταν λίγο μετά τις 7:30΄, όταν στην γειτονιά της οικογένειας, ακούστηκε έντρομη η μητέρα να καλεί σε βοήθεια, κρατώντας στην αγκαλιά της στο δρόμο το μωρό.

Εκεί, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, αφού κανείς δεν καταλάβαινε τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», γείτονας τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και άμεσα η παιδίατρος που βρίσκονταν στο νοσοκομείο κα Γκάμπι Φεκετέα και το προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας ξεκίνησαν την προσπάθεια να βγάλουν από το στόμα του παιδιούτο μπαλάκι και μάλιστα το συντομότερο δυνατό για να καταφέρει να ανασάνει και να επανακτήσει τις αισθήσεις του.

Αφού κατάφεραν και έβγαλαν το μπαλάκι από το στόμα του βρέφους, συνεχίστηκε η προσπάθεια για πλήρη επανάκτηση των αισθήσεών του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε το ενδεχόμενο να διασωληνωθεί, κάτι που τελικά απεφεύχθη.

Τελικά, το μωράκι κατάφερε να συνέλθει και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, συνοδεία περιπολικού και μηχανών της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Πηγή: patrisnews.com