Η αμήχανη παρουσία της Meghan Markle στην πρώτη επίσημη εμφάνιση ως μέλλουσα πριγκίπισσα σε γκαλά

Η πρώην σταρ του «Suits» και μελλοντικό μέλος της βασιλικής οικογενείας της Βρετανίας, Meghan Markle, έκανε την περασμένη Πέμπτη την πρώτη της δημόσια ομιλία στα βραβεία Endeavour Fund Awards. Αλλά δεν απέφυγε μια λίγο άβολη παύση.

Στην τελετή απονομής βραβείων που δίνει σε τραυματισμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων το ίδρυμα αγαθοεργιών της βρετανικής βασιλικής οικογενείας, η Meghan ανέβηκε στο βάθρο για να απονείμει το δεύτερο βραβείο της βραδιάς στον βετεράνο των Βασιλικών Πεζοναυτών Daniel Claricoates. Ο τελευταίος, σύμφωνα με την USA Today, ξεπέρασε μετατραυματικό σοκ και «τώρα, δουλεύει με παιδιά, βοηθώντας τα να αναπτύξουν διάθεση περιπέτειας, μέσω της Ομάδας Βραβείων του Δούκα του Εδιμβούργου».

«Είμαι προνομιούχα που βρίσκομαι εδώ» είπε η Meghan και έδωσε το μικρόφωνο στον συμπαρουσιαστή. Αυτός αιφνιδιάστηκε, κι άρχισε να ψάχνει τα χαρτιά του για να εντοπίσει τι πρέπει να πει. Γέλια, στο ακροατήριο. Η ηθοποιός έσπευσε σε βοήθειά του, στράφηκε στο κοινό και χάρισε ένα χαμόγελο. Λίγα γέλια, στο ακροατήριο. Η Markle βρίσκει το σημείο στα χαρτιά, και λέει: «Εδώ, ακριβώς». Χειροκροτά και επευφημεί το ακροατήριο, καθώς συνεχίζεται η ομιλία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Markle σπάει το βρετανικό βασιλικό πρωτόκολλο. Και η παρουσίαση εκ μέρους της του βραβείου του Endeavour ήταν άλλο ένα πρωτόκολλο που έσπασε. Γιατί, επισήμως, δεν είναι ακόμη μέλος της βασιλικής οικογενείας. Αγνόησε, επίσης, και μία παράδοση όσον αφορά την αμφίεση: εμφανίστηκε με σμόκιν Alexander McQueen.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)