Η αμηχανία των συντελεστών του «Red Sparrow» όταν η Jennifer Lawrence εμφανίστηκε γυμνή

Η αμηχανία των συντελεστών του «Red Sparrow» όταν η Jennifer Lawrence εμφανίστηκε γυμνή

Η Jennifer Lawrence έχει αποκαλύψει ότι δεν φοβάται να πάρει ρίσκο όταν πρόκειται για κινηματογραφικούς ρόλους και αυτό φαίνεται και από τη συμμετοχή της στη νέα ταινία «Red Sparrow».

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του κατασκοπικού θρίλερ, η Lawrence μίλησε στο Entertainment Tonight για το γεγονός ότι δεν έχει πια την ανασφάλεια που είχε παλαιότερα στα κινηματογραφικά πλατό, σύμφωνα με τo Digital Spy.

Επιπλέον είπε ότι όλο το επιτελείο της νέας ταινίας την έκανε να αισθάνεται πολύ άνετα, ίσως περισσότερο από ότι πρέπει, με αποτέλεσμα να τους κάνει να αισθανθούν αμήχανα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σκηνών όπου εμφανίζεται γυμνή. «Όλοι με έκαναν να αισθανθώ τόσο άνετα που μάλλον σε κάποιο σημείο άρχισα να τους κάνω να αισθάνονται άβολα. Κυρίως όταν τους είπα ότι δεν χρειάζομαι τη ρόμπα, ζεσταινόμουν και τότε είπαν να καλυφτώ και να ντυθώ».

Στο «Red Sparrow» υπάρχει μια σκηνή στην οποία η Lawrence είναι ολόγυμνη και μάλιστα στα γυρίσματα όλοι οι συντελεστές βρίσκονταν εκεί.

Αλλά η διάσημη ηθοποιός επιμένει ότι τώρα θα αναλάβει οποιονδήποτε ρόλο στον οποίο η ιστορία θα της αρέσει, ο χαρακτήρας θα την αντιπροσωπεύει και δεν θα τον αγνοήσει λόγω γυμνότητας.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι δεν ήταν οι γυμνές σκηνές που την τρόμαζαν περισσότερο αλλά η Ρωσική προφορά που έπρεπε να μάθει.

Πηγή: Digital Spy

Προτείνετε μια διόρθωση