ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/04/2015 12:46 EEST | Updated 27/04/2015 12:49 EEST

Ο... άτακτος κύριος Αμυράς και η κόντρα του στη Βουλή

Πέρα από την επιστολή- αίτημά του προς την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να τεθούν υπόψιν των βουλευτών τα οικονομικά δεδομένα για το έργο και τη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής, η παρθενική ομιλία του βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργου Αμυρά, χαρακτηρίστηκε και από σχόλιο του προεδρείου για την «άτακτη» συμπεριφορά του, αλλά και από μια σύντομη αντιπαράθεση με τον γγ. της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή ο κ. Αμυράς, απευθυνόμενος στο προεδρείο ζήτησε την ανοχή του κατά την παρθενική ομιλία, για να δεχτεί την παρατήρηση ότι «από κάτω είστε πολύ άτακτος, και παρεμβαίνετε κιόλας».

«Άτακτος εγώ;» απάντησε, και συνεχίζοντας επεσήμανε ότι όλοι οι νεοεκλεγέντες βουλευτές είχανε την ανοχή της προέδρου.

Σημειώνεται, ότι, κατά την ομιλία του, σχετικά με την ΕΡΤ, ο κ. Αμυράς δήλωσε «να πώς τα φέρνει η ζωή, να πρέπει να μιλήσω για την ΕΡΤ, που με ανέδειξε επαγγελματικά, που αγάπησα ιδιαιτέρως, που την ξέρω από την καλή και την ανάποδη», προκαλώντας το σχόλιο του κ. Μιχαλολιάκου: «χωρίς τις εκπομπές δεν θα ήσασταν στη Βουλή».

Από πλευράς του, ο κ. Αμυράς ρώτησε τον γγ της Χ.Α. γιατί διαμαρτύρεται, προσθέτοντας ότι «τόσες μέρες εδώ δεν σας έχω ακούσει να εξεγείρεστε».

Sponsored Post