Αναρωτιέστε πόσο κοστίζει η γκαρνταρόμπα της Meghan Markle; Η στυλίστρια της βασιλικής οικογένειας αποκαλύπτει

WPA Pool via Getty Images

Η Meghan Markle μπορεί να σταμάτησε κάποιες παλιές της συνήθειες για χάρη της βασίλισσας, όπως για παράδειγμα το αγαπημένο της σκόρδο στο φαγητό, όμως είχε ευκαιρίες επέκτασης της γκαρνταρόμπας της.

Από τότε που παντρεύτηκε στις 19 Μαίου, η Δούκισσα του Sussex έχει φορέσει ρούχα και αξεσουάρ αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων, συνολικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, η στυλίστρια και ειδικός στην ενδυμασία της βασιλικής οικογένειας Katie Nicholl αποκάλυψε ότι αυτό το ποσό προήλθε κυρίως από τα δυο νυφικά που φόρεσε η Markle στο γάμο της: του οίκου Givenchy για την εκκλησία και της Stella McCartney στη δεξίωση. Το πρώτο κόστιζε 440,000 δολάρια, ενώ το δεύτερο 157,000 δολάρια.

Όμως, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ποιος πληρώνει τα ρούχα της Meghan.

«Από τη στιγμή που ανήκει στη βασιλική οικογένεια, ο...λογαριασμός και της βασιλικής γκαρνταρόμπας πηγαίνει στον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο», λέει η Nicholl.

Κι ενώ μερικά από τα σύνολα που φοράει στις δημόσιες εμφανίσεις, κοστίζουν πολύ, το παλάτι δηλώνει ότι η Markle το αξίζει. «Κοιτάξτε πόσο δημοτικότητα έφερε με τον γάμο της μόνο. Αξίζει κάθε σεντ».