«Αναστολή εκδηλώσεων» στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Η λιτή ανακοίνωση, αλλά και η προτροπή στο κοινό να μείνει συντονισμένο στα κοινωνικά δίκτυα του Ιδρύματος.
@Vasilis Bibas

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, με μία λιτή ανακοίνωση, κοινοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Μαρτίου, την απόφαση για αναστολή εκδηλώσεων λόγω κορονοϊού.

Ωστόσο και παρά το γεγονός ότι η Στέγη κλείνει, προτρέπει το κοινό να παραμείνει συντονισμένο διαδικτυακά «για τις ενέργειες που κάνει η ομάδα του Onassis Culture, ώστε η τέχνη να παραμείνει στην καθημερινότητά μας».

Η ανακοίνωση είναι η εξής: «Με αίσθημα ευθύνης, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ανακοινώνει την αναστολή των εκδηλώσεών της, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τη δημόσια υγεία. Η ασφάλεια των θεατών και των εργαζομένων είναι προτεραιότητά μας. Μείνετε συντονισμένοι στο onassis.org και στα κοινωνικά μας δίκτυα για τις ενέργειες που κάνει η ομάδα του Onassis Culture, ώστε η τέχνη να παραμείνει στην καθημερινότητά μας.

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, μπορούν να επισκεφθούν το παρακάτω λινκ για τους τρόπους επιστροφής των χρημάτων τους:

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού. Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Popular in the Community