ΔΙΕΘΝΕΣ
17/01/2019 17:54 EET

Ανατριχιαστικές σκηνές: Έφηβη μητέρα σκότωσε το 18 μηνών παιδί της χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο

coolmilo via Getty Images

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 18 μηνών βρέφους από την 17 ετών μητέρα του, μετά από άγρια χτυπήματα. 

Σύμφωνα με την The Sun, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ταϊβάν, εμπλέκονται και ο 27χρονος σύντροφος της 17χρονης, που είναι και πατέρας του παιδιού, καθώς και οι δύο ξαδέρφες της παιδοκτόνου. 

Οι αρχές βρήκαν στο σώμα του παιδιού νέες και παλιές μελανιές και πληγές, γεγονός που δείχνει ότι η βάναυση κακοποίηση ήταν συχνή. 

Μάλιστα, οι τραυματισμοί που είχε υποστεί στο κεφάλι, δείχνουν ότι πιθανότατα είχαν χτυπήσει το κεφάλι του παιδιού στον τοίχο, ή με δύναμη στο πάτωμα. 

 Η 17χρονη μητέρα του θύματος, της οποίας το επίθετο είναι Hsueh, καθώς και ο 27χρονος φίλος της, που το επίθετό του είναι Lee, αλλά και οι δύο της ξαδέρφες, παραδέχτηκαν στην κατάθεσή τους ότι αρκετές φορές είχαν προσπαθήσει να «πειθαρχήσουν» το παιδί, όταν έκλαιγε. Ειδικότερα η μητέρα παραδέχτηκε ότι είχε χτυπήσει την κόρη της με μια ξύστρα πλάτης την ημέρα που πέθανε, επειδή είχε χύσει μια κούπα γάλα.   

Η Hsueh είπε ότι η ίδια και υπόλοιποι, ετοιμαζόντουσαν να πάνε σε ένα καραόκε μπαρ, όταν παρατήρησε ότι η κόρης της ανέπνεε με το ζόρι. Τότε ζήτησε από τον φίλο της, που είναι οδηγός ταξί, να τους πάει στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του παιδιού. Σύμφωνα δε με τους γιατρούς, το παιδί ήταν νεκρό ώρες πριν φτάσει στο νοσοκομείο.