ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/06/2020 10:18 EEST | Updated 03/06/2020 10:20 EEST

Αναζητείται ο πιστολέρο των Ζωνιανών: Φόβοι για βεντέτα

Ένας 25χρονος τραυμάτισε δύο αδέλφια, έναν 54χρονο και έναν 45χρονο.

Eurokinissi

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή του Μυλοποτάμου στην Κρήτη, για τη σύλληψη του 25χρονου που τραυμάτισε δύο αδέλφια, έναν 54χρονο και έναν 45χρονο.

Ο 25χρονος ξυλοκόπησε με ποιμενική ράβδο (τη γνωστή κατσούνα) τον 45χρονο και πυροβόλησε τον 54χρονο. Στη συνέχεια, κατάφερε να εξαφανιστεί και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ., που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο 25χρονος τσακώθηκε με τον 45χρονο συγχωριανό του στον Μυλοπόταμο. Ο καυγάς κατέληξε στον ξυλοδαρμό του τελευταίου. Ο νεαρός άρχισε να χτυπάει με την κατσούνα στο κεφάλι τον 45χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Κατόπιν, τράπηκε σε φυγή και ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων. Ο 54χρονος αδερφός του τραυματία εντόπισε στα Ζωνιανά τον δράστη και όταν του ζήτησε το λόγο για τον ξυλοδαρμό του 45χρονου, τότε εκείνος έβγαλε πυροβόλο όπλο και τον πυροβόλησε στη λεκάνη. Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερις κάλυκες, οι οποίοι ήταν παραμορφωμένοι. Ενδεχομένως ο δράστης να παραποίησε τους κάλυκες προκειμένου να μην υπάρχει δυνατότητα ταυτοποίησης του όπλου του από τις Αρχές.

Ο δράστης φαίνεται ότι φυγαδεύτηκε, ενώ ενδεχομένως να έχει κρύψει και το όπλο του εγκλήματος.

Στο Μυλοπόταμο έχει σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. υπό το φόβο βεντέτας ανάμεσα στις οικογένειες των δύο θυμάτων και του δράστη.