ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21/01/2019 12:47 EET | Updated 21/01/2019 14:49 EET

Εκτός Ποταμιού και ο Γρηγόρης Ψαριανός- Η ανάρτηση στο Facebook

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά τον Γ. Αμυρά.

NurPhoto via Getty Images

Ανεξάρτητος πλέον και ο Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος έθεσε εαυτόν εκτός Ποταμιού το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μετά τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού εξαιτίας της αποχώρησης του βουλευτή  του Ποταμιού, Γιώργου Αμυρά  ο κ.Ψαριανός με μια ανάρτηση στο Facebook δηλώνει πλέον «ανεξάρτητος» βουλευτής.

Σημειώνεται πως ένα κόμμα για να διατηρεί Κ.Ο. θα πρέπει να έχει πέντε βουλευτές αλλά μετά την αποχώρηση Αμυρά έμεινε με τέσσερις. 

Στην ανάρτησή του κ.Ψαριανός κάνει λόγο για λάθη που συρρίκνωσαν την βάση του κόμματος ενώ διόλου είναι και η φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση στην οποία φαίνεται ένα φαίνεται ένα τούνελ, μέσα σε ένα χιονισμένο τοπίο. 

 «Λοιπόν Φίλοι μου, 
σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα.
Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς.
Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα 
Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χουντας.
Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρ.Ψαριανός
βουλευτής β′ Αθήνας
με Το Ποταμι
Ανεξάρτητος από σήμερα».