ΔΙΕΘΝΕΣ
14/03/2019 16:06 EET | Updated 14/03/2019 16:23 EET

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει το σεξουαλικό σκάνδαλο με τους αστέρες της K- Pop

Έχουν εγκαταλείψει οριστικά την μουσική βιομηχανία.

The Canadian Press

Δύο αστέρες της K- Pop έχουν εγκαταλείψει οριστικά την μουσική βιομηχανία μετά τις τεράστιες διαστάσεις που έχει πάρει το σεξουαλικό σκάνδαλο που τους εμπλέκει.

Συγκεκριμένα, δύο εξαιρετικά δημοφιλείς τραγουδιστές της κορεάτικης ποπ, οι Seungri και Jung Joon-young κατηγορήθηκαν για δύο ξεχωριστές κατηγορίες σεξουαλικής κακομεταχείρισης.

Ο Seungri, 28 ετών, είναι μέλος του K-Pop συγκροτήματος Bing Bang, που έχει πωλήσει πάνω από 140 εκατομμύρια δίσκους από το 2006, κατηγορείται για δωροδοκία με αντάλλαγμα σεξουαλικές υπηρεσίες και ότι ενεργούσε ως διαμεσολαβητής για την παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών σε στελέχη επενδυτικών εταιρειών. Οι συναλλαγές φέρονται να πραγματοποιούνταν σε νυχτερινά κέντρα της Σεούλ.

Τώρα ο Jung Joon-young, 30 ετών, παραδέχτηκε ότι βιντεοσκοπούσε κρυφά τις σεξουαλικές του πράξεις με γυναίκες, χωρίς την συγκατάθεσή τους και στη συνέχεια μοιραζόταν τα sex tapes με αγνώστους.

«Παραδέχομαι όλα τα εγκλήματα μου», είπε ο Jung σε δήλωσή του ενώ υποσχέθηκε πως θα εγκαταλείψει την τηλεόραση και την μουσική βιομηχανία.

«Βιντεοσκόπησα γυναίκες χωρίς τη συγκατάθεσή τους και μοιραζόμουν τα βίντεο σε chatrooms και το έκανα αυτό χωρίς να αισθάνομαι ίχνος ενοχής», αναφέρει μεταξύ άλλων ο σταρ της K-pop. 

AFP

Ζήτησε συγγνώμη από τους φανς που είχε «εξοργίσει» και για τις γυναίκες των οποίων παραβίασε την ιδιωτικότητα.

«Για όλη την υπόλοιπη ζωή μου θα μετανοώ για τις ανήθικες και παράνομες πράξεις μου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jung κατηγορείται για βιντεοσκόπηση μιας σεξουαλικής συνάντησης χωρίς συγκατάθεση. Μια πρώην φίλη έκανε μήνυση εναντίον του το 2016, αλλά τελικά την απέσυρε.

Τα νέα έχουν σοκάρει την κοινωνία της Κορέας αλλά και όλο τον κόσμο, λόγω της τεράστιας φήμης που έχει αποκτήσει η K-Pop τα τελευταία χρόνια.

Τα ονόματα των δύο αστέρων βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα μεγάλων εφημερίδων ανά τον κόσμο και σύμφωνα με την Guardian το σκάνδαλο έχει επηρεάσει και τα κέρδη της εταιρείας του Seungri, YG Entertainment, της οποίας η αξία έπεσε κατά 16%.

Αναμένονται νέες εξελίξεις.

 

Πηγή: HuffPost UK, BBC

 

Sponsored Post