ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/02/2021 12:53 EET | Updated 23/02/2021 12:59 EET

Αννα Παναγιωταρέα: Το «ατύχημα» και ο άγνωστος χρόνος επιστροφής στο υπουργείο Πολιτισμού

Οι πληροφορίες και η συγκυρία.

Eurokinissi

Ένα «ατύχημα» σε σκάλες, το οποίο επιδείνωσε παλαιότερο πρόβλημα που είχε στο πόδι, κρατά την Άννα Παναγιωταρέα, άμισθη σύμβουλο της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, μακριά από το ΥΠΠΟΑ ήδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost, η Άννα Παναγιωταρέα, χτύπησε κατά την πτώση της σε σημείο στο οποίο είχε υποβληθεί κατά το παρελθόν σε δύο χειρουργεία, δεν μπορεί να περπατήσει και πιθανώς, υποχρεωθεί σε νέα επέμβαση, που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή, ο χρόνος επιστροφής της στο ΥΠΠΟΑ παραμένει άγνωστος.  

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έχει βρεθεί τις τελευταίες εβδομάδες στο στόχαστρο τόσων των ανθρώπων του Πολιτισμού όσο και της αντιπολίτευσης για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη, πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή.

Μόλις χθες, Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε μεν ότι η κυβέρνηση στηρίζει την υπουργό Πολιτισμού η οποία απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν παρέλειψε δε, να κάνει λόγο για «ατυχή επικοινωνιακό χειρισμό» της κ. Μενδώνη, σε σχέση με την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η υπουργός, χαρακτηρίζοντας ως «ατυχή έκφραση» τη δήλωση της υπουργού Πολιτισμού για τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι είναι «επικίνδυνος άνθρωπος».