ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
10/06/2020 13:53 EEST

Ανοίγουν τον Ιούλιο τα ξενοδοχεία του ομίλου Μεταξά

Μια ακόμα ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων, ξεκινά τη λειτουργία της.

Τα εποχικά ξενοδοχεία μπορούν να ανοίξουν από τις 15 Ιουνίου, ωστόσο πάρα πολλά δεν θα είναι έτοιμα για αυτή την ημερομηνία αλλά και για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Κι αυτό, διότι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα συμφωνίες που θα επιτρέψουν στους ξενοδόχους να ανοίξουν.

Ωστόσο, υπάρχουν και όμιλοι ξενοδοχείων που πήραν τη γενναία απόφαση να ανοίξουν και παράλληλα να επιδιώκουν κλείσιμο συμφωνιών.

Ενας από αυτούς τους ομίλους, είναι το Metaxa Hospitality Group, το οποίο ανοίγει και τα τρία ξενοδοχεία του την 1η Ιουλίου, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη φετινή τουριστική σεζόν, υποστηρίζοντας παράλληλα τους εργαζομένους, τους εμπορικούς συνεργάτες, τους προμηθευτές του, καθώς και τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. 

Θα λειτουργήσουν, λοιπόν, το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort, με υποδομές ιδανικές για οικογένειες και για ζευγάρια σε μια έκταση 90 στρεμμάτων στη Χερσόνησο Ηρακλείου και το TUI Magic Life Candia Maris, με χαρακτήρα adults only και με πληθώρα outdoor δραστηριοτήτων στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. Στις 6 Ιουλίου 2020 θα ανοίξει και το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, με χαρακτηριστικό την ιδιωτικότητα και τη θέα στο φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.  

Ο όμιλος προσαρμόζει τη λειτουργία των ξενοδοχείων του εφαρμόζοντας με αυστηρότητα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, βάσει των οδηγιών διεθνών και εθνικών οργανισμών και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επιπλέον, το σύνολο του προσωπικού εκπαιδεύεται στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του ομίλου, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

«Παρά την έντονη αβεβαιότητα για τον Τουρισμό και την τουριστική ζήτηση από βασικές αγορές μας στη μετά COVID-19 εποχή, λάβαμε συνειδητά την απόφαση να ανοίξουμε όλα τα ξενοδοχεία μας για τη φετινή τουριστική σεζόν. Στηρίζουμε έτσι έμπρακτα τον ελληνικό Τουρισμό και την εθνική προσπάθεια ανάκαμψης».

«Στηρίζουμε τους ανθρώπους μας που είναι η «κινητήρια» δύναμή μας, τους σταθερούς μας εμπορικούς συνεργάτες και τους τοπικούς παραγωγούς και τις κοινωνίες εκεί όπου λειτουργούμε και αναπτυσσόμαστε. Ταυτόχρονα τιμούμε την εμπιστοσύνη που για πολλά χρόνια μας δείχνουν οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες μας. Οι δυσκολίες μπροστά μας πολλές, αλλά χρέος μας είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε,» επισημαίνει ο Ανδρέας Μεταξάς, διευθύνων σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group.