Αντέλ: Τέλος οι περιοδείες και οι εμφανίσεις για την δημοφιλή τραγουδίστρια;

Ήταν η συναυλία στο στάδιο Γουέμπλεϊ η τελευταία της;

Η δημοφιλής τραγουδίστρια του «Hello», Αντέλ, σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει τις περιοδείες και τις live εμφανίσεις, παρότι μέσα σε έναν χρόνο έβγαλε πάνω από 145 εκατομμύρια λίρες, κυρίως από αυτές.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η Αντέλ εμφανίστηκε σε πάνω από 121 shows στην Ευρώπη, την Νότια Αμερική, την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία. Στην τελευταία της εμφάνιση στο Λονδίνο, στο στάδιο Γουέμπλεϊ τον Ιούνιο του 2017, η 30χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε στους φανς της ότι εκείνη μπορεί να ήταν και η τελευταία περιοδεία της καριέρας της. Το δημοσίευμα της Sun αναφέρει ότι ίσως να τελείωσαν οι περιοδείες, καθώς δεν την έχουμε ξαναδεί σε σκηνή από τότε, σε κάποιο =φεστιβάλ ή τηλεοπτική εμφάνιση.

View this post on Instagram

London / Wembley Stadium / Jun 29

A post shared by Adele (@adele) on

«Δεν είμαι καλή στις περιοδείες. Τα χειροκροτήματα νιώθω ότι με κάνουν ευάλωτη. Δεν ξέρω αν θα κάνω άλλη περιοδεία. Ο μόνος λόγος που το έχω κάνει μέχρι τώρα είστε εσείς. Ξέρω ότι φαίνομαι πολύ αντιδραστική στην φήμη και σε όλα και έτσι είμαι. Μου αρέσει να σας εκπλήσσω κάθε φορά και είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρνω πάντα αυτό. Θα κάνω ένα διάλειμμα για λίγο και θα είμαι απλά μια μαμά. Αλλά πάντα θα γράφω μουσική και ελπίζω να είστε εκεί να την ακούσετε».

Πηγή: Metro.Co.UK