ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/05/2018 22:05 EEST | Updated 25/05/2018 22:07 EEST

Απάντηση Πατούλη για τις απειλές από συλλογικότητα για το Πεδίον του Άρεως. Στο στόχαστρο και η Ντενίση

«Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι δεν τρομοκρατούνται» απάντησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στο «Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ», για τις αφίσες που ανάρτησε για το Πεδίον του Άρεως και καταφέρονται τόσο εναντίον του ιδίου, όσο και εναντίον κατοίκων της περιοχής που αγωνίζονται για το Πεδίον του Άρεως, όπως η ηθοποιός, Μιμή Ντενίση. Φωτογραφία της ηθοποιού υπάρχει μάλιστα στην αφίσα. 

Ο κ. Πατούλης κάλεσε την κυβέρνηση «να αναλάβει τις ευθύνες της. Η επιλεκτική ανοχή της, που έχει σαφώς ιδεολογικοπολιτικές βάσεις, απέναντι στις οργανωμένες μειοψηφίες που μετατρέπουν από καιρό σε καιρό και κατά βούληση την Αθήνα σε ανοχύρωτη πόλη, χωρίς συνέπειες, πρέπει επιτέλους να τερματιστεί», τονίζει. «Η κυβέρνηση, υπογραμμίζει, δεν αρκεί να καταδικάζει τη βία επιλεκτικά, όπως έκανε με το περιστατικό του συναδέλφου μου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, το οποίο όλη η Αυτοδιοίκηση και πρώτος εγώ προσωπικά καταδίκασα απερίφραστα. Πρέπει όμως να κάνει το ίδιο σε κάθε περίπτωση, και όχι μόνον όποτε «βολεύεται» πολιτικά». Επίσης «να διασφαλίσει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, χωρίς να φοβάται για την προσωπική του ασφάλεια». Διαφορετικά, προειδοποιεί, η χώρα θα διολισθήσει θεσμικά κι αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες για όλους μας».

Η ομάδα της Αρχιτεκτονικής διακηρύσσει ότι «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί δεν χωρούν στο Πεδίο του Άρεως».

Η συγκεκριμένη ομάδα τύπωσε και κόλλησε αφίσα στην οποία υπάρχει και φωτογραφία της Μιμής Ντενίση, λόγω του ότι είχε συμμετάσχει στην πρωτοβουλία της κίνησης «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως», για να βάψει την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτήριου «Green Park».

Στην ίδια αφίσα γίνεται αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο για τη δημαρχία της Αθήνας.

«Δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια χούφτα οργισμένων ηλιθίων που αξιοποιεί τις σχέσεις της, τις μούρες της (όπως τη Μιμή και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, Γιώργο Πατούλη) και μικροπολιτικές πρακτικές επιπέδου facebook για να διαφημίσει τις διαθέσεις της για ένα κομμάτι της μητρόπολης», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αφίσα.

Sponsored Post