ΔΙΕΘΝΕΣ
24/08/2019 08:00 EEST

Από τα ψηλά στα χαμηλά: Χρεώθηκε χιλιάδες ευρώ για το Instagram και τώρα μένει με τους γονείς της

Η ιστορία μιας Αυστραλιανής που ήθελε να εντυπωσιάσει συγγενείς και φίλους.

Η Φιόνα Μέλμπουλ είναι μια από τις περιπτώσεις ανθρώπους που ήθελε να κάνει πράξη αυτά που θαύμαζε στη δημοφιλή πλατφόρμα του Instagram. Ταξίδια, πολυτελή ξενοδοχεία, ακριβά εστιατόρια. Έτσι, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις πιστωτικές της κάρτες για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Το αποτέλεσμα ήταν το ταξίδι που επέλεξε να κάνει στην Αμερική να της στοιχίσει 10.000 δολάρια (κάτι παραπάνω από 9.000 ευρώ). Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αυστραλιανό τηλεοπτικό σταθμό εξηγεί ότι επηρεάστηκε από τον αδερφό της που της είχε πει ότι θα ταξιδέψει στη Disneyland. «Χωρίς εμένα δεν θα πάς του είχα πει», αναφέρει.

Το πιο ειρωνικό από όλα όμως είναι ότι το έκανε για να εντυπωσιάσει τους... 777 ακολούθους της στο Instagram. «Νιώθω όμορφα που οι φίλοι μου θα ζηλέψουν από το ταξίδι μου», συμπληρώνει.

 

Γιατί όμως οι άνθρωποι σπαταλάνε χρήματα για να εντυπωσιάσουν τους ακολούθους τους; Η ψυχολόγος Κριστίν Μπάγκει Τζοουνς αναφέρει στο BBC, ότι αυτές οι σπατάλες νομίζουν ότι θα φέρουν την ευτυχία.

Και λέει ότι κάνουμε συγκρίσεις με άλλους ανθρώπους λόγω της συνεχούς «σύνδεσης» μας στα κοινωνικά μέσα.

Πλέον, η Φιόνα θα βιώσει ξανά τη θαλπωρή της οικογένειάς της, καθώς θα επιστρέψει στο πατρικό της, ώστε κάποια στιγμή να ξεπληρώσει το χρέος της.

 

Πηγές: BBC, News.com.au  

Sponsored Post