Από τον Obama μέχρι τον Bieber, αυτές είναι οι αγαπημένες ταινίες διάσημων προσωπικοτήτων

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια μπορεί να είναι η αγαπημένη ταινία του Barack Obama, ποια ταινία αγαπούσε ο Orson Welles και ποια δεν σταματάει να βλέπει η Jennifer Lopez;

Οι διασημότητες αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους ταινίες, από κλασικές κωμωδίες μέχρι περιπετειώδη γουέστερν με cowboys. Ακολουθούν ορισμένες από τις αγαπημένες ταινίες πολιτικών, μουσικών, ηθοποιών, σκηνοθετών και άλλων διάσημων προσωπικοτήτων.

Barack Obama- The Godfather (1972) και The Godfather II (1974)

Όταν η δημοσιογράφος Katie Couric ρώτησε τον τότε υποψήφιο πρόεδρο Barack Obama ποια είναι η αγαπημένη του ταινία, αυτός απάντησε: «Νομίζω ότι είναι το “The Godfather”, το πρώτο και το δεύτερο μέρος, όχι όμως τόσο το τρίτο. Τι τριλογία, την αγαπώ την ταινία αυτή!».

Bill Clinton- High Noon (1952)

Ο Bill Clinton ήταν τόσο μεγάλος φαν των Γουέστερν που προφανώς είδε την ταινία με ρεκόρ 17 φορές στον Λευκό Οίκο.

George W. Bush-Field of Dreams (1989)

Σύμφωνα με άρθρο του Μαΐου του 2001 στο The Atlantic, «η αγαπημένη ταινία του George Bush είναι το Field of Dreams, που τον έκανε να κλαίει, όπως είπε κάποτε, γιατί του θύμιζε να παίζει μπέιζμπολ στην πίσω αυλή με τον πατέρα του - έναν αρκετά καλό παίκτη κάποτε».

Justin Bieber-Step Brothers (2008)

Jennifer Lopez-West Side Story (1961)

Κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης με θέμα από το West Side Story για το Vanity Fair το 2009, η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι παρακολούθησε το κλασσικό μιούζικαλ «37 times» να μεγαλώνει. Ελκύεται από τον χαρακτήρα της Anita, εξηγώντας: «Ποτέ δεν ήθελα να είμαι αυτή η απίστευτη Μαρία ... Ήθελα να είμαι η Anita, που χόρευε σε όλη της την πορεία προς την κορυφή».

George Harrison-The Producers (1968)

Λέγεται ότι στον George Harrison άρεσε η ταινία τόσο πολύ, που τον ενέπνευσε να γίνει και ο ίδιος παραγωγός.

Uma Thurman-Pillow Talk (1959)

Για το «You Gotta See This» του Pearlman η Uma Thurman αποκάλυψε την αγαπημένη της ταινία, εξηγώντας: «Σε όλη μου τη ζωή ήθελα να είμαι η Doris Day. Μια από τις αγαπημένες μου είναι το Pillow Talk, είναι μια ελαφριά, ζωηρή ταινία που είναι τόσο διασκεδαστικό να την παρακολουθείς. Μου αρέσει που η Ντόρις δεν έπαιζε κανέναν άλλο παρά τον εαυτό της στις ταινίες της».

Orson Welles- City Lights (1931)

Για την ταινία αυτή του Charlie Chaplin, ο Orson Welles είπε κάποτε: «...αλλά πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το City Lights ... θα δείτε τον φανταστικό Chaplin στο City Lights».

Πηγή: Mental Floss