Εξαγωγές για µικρές και µεσαίες επιχειρήσεις των κλάδων παραγωγής και χονδρικού εµπορίου φαρµακευτικών σκευασµάτων

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, το Θεματικό Εργαστήριο για την Εξωστρέφεια, ένα έργο του ΑΣΔΑ
ΑΣΔΑ

Συνεχίζονται με επιτυχία τα εργαστήρια που αφορούν τις µικρές και µεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τα σημαντικά, ΔΩΡΕΑΝ πλεονεκτήματα που προσφέρει η Πλατφόρμα Business4Extroversion. Μάλιστα, μπορούν να εγγραφούν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο από τη Δυτική Αθήνα.

Το 5ο Θεματικό Εργαστήριο, που θα λάβει χώρα την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας, στο πλαίσιο του έργου «Οριζόντιες Υπηρεσίες Στήριξης και Διάχυσης της Επιχειρηματικότητας στη Δυτική Αθήνα», έχει ως θέμα «Επενδύοντας στην Εξωστρέφεια: Εξαγωγές για µικρές και µεσαίες επιχειρήσεις των κλάδων παραγωγής και χονδρικού εµπορίου φαρµακευτικών σκευασµάτων». Το Εργαστήριο μπορούν να παρακολουθήσουν εταιρείες του είδους από όλη την Αθήνα.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη γεωγραφική περιοχή, 3η μεγαλύτερη σε πληθυσμό στην Αττική, με συνεχή επέκταση των μέσων σταθερής τροχιάς, εύκολη προσβασιμότητα σε όλα τα εθνικά και διεθνή δίκτυα μεταφοράς και logistics, με πολυεπίπεδη και καινοτόμα επιχειρηματική δραστηριοποίηση και υψηλή παράδοση στην μεταποίηση, η Δυτική Αθήνα, αποκτά μεγαλύτερη δυναμική με προοπτικές εξωστρέφειας.

Στο Θεματικό Εργαστήριο θα παρουσιαστούν το έργο-Αξιοποίηση της Πλατφόρμας Business4Extroversion στις ΠΜΕ και ΜΜΕ, οι νέες τάσεις στον κλάδο του φαρμάκου, τα χρηματοδοτικά Εργαλεία για ΜΜΕ στην νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027, καθώς τα οφέλη από τη συμμετοχή σε εκθέσεις και επιχειρηματικές αποστολές.

Medicine vials and pills
Medicine vials and pills
DIGICOMPHOTO/SCIENCE PHOTO LIBRARY via Getty Images

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση/διάλογος της ομάδας Εστίασης με τους συμμετέχοντες.

Για την εγγραφή σας στο Εργαστήριο παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/99t55qcnqry1PfW26

Οι ομιλητές:

Eυθύμης Στίγγας / Παράγοντες και προοπτικές εξωστρέφειας σε νέες ανερχόμενες και ώριμες αγορές του εξωτερικού για τον Κλάδο και οι νέες τάσεις που υπάρχουν

Φραγκίσκος Θεοφύλακτος / Χρηματοδοτικά εργαλεία για ΜΜΕ στη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021 - 2027

Πήγαινε στην αρχική σελίδα