Αρκούδα σκότωσε και έφαγε τον κυνηγό που την κρατούσε για χρόνια αιχμάλωτη (vid)

Η αστυνομία αναφέρει πως το άγριο ζώο τον έφαγε ζωντανό...μέχρι το κόκκαλο.

O Ρώσος, Sergey Grigoriyev ήταν 41 ετών, ζούσε στο Ozersk της περιφέρειας Chelyabinsk και ήταν φανατικός κυνηγός. Πριν από τέσσερα χρόνια, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, σε ένα κυνήγι εντόπισε (κατά κάποιους «έσωσε») δύο μικρές καφέ αρκούδες. Τη μία την πούλησε και κράτησε την άλλη η οποία μεγάλωσε σε ένα κελί στην αγροικία όπου ζούσε αν και τα όταν ήταν ακόμη μικρή εμφανίζεται σε βίντεο να κάνει βόλτες μαζί τον κυνηγό.

Ονόμασε την αρκούδα Vorchun και έμειναν μαζί για αρκετά χρόνια. Μέχρι που μια μέρα ο Vorchun επιτέθηκε στον 41χρονο Ρώσο. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν οι αρχές, η αρκούδα όχι μόνο του επιτέθηκε και τον άφαγε ζωντανό αλλά το μόνο που άφησε ήταν τα κόκαλα του Grigoriyev ενώ κατασπάραξε και δύο σκυλιά που είχε επίσης στο κτήμα του ο 41χρονος.

Η αστυνομία μετέβη στην αγροικία του Grigoriyev αφού συγγενείς του, ανέφεραν πως δεν είχε εμφανιστεί για κάποιες μέρες και η αρκούδα κυκλοφορούσε ελεύθερη. Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί είδαν ίχνη αίματος πάνω στο χιόνι, από την επίθεση που δέχθηκε ο κυνηγός τα ακολούθησαν και τελικά βρήκαν και ό,τι είχε απομείνει από τον ίδιο.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων και σκότωσαν την αρκούδα. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως το κλουβί όπου ο κυνηγός κρατούσε αιχμάλωτη την αρκούδα, ήταν ανοιχτό ενώ το ζώο «έμοιαζε επιθετικό».

Πηγή: Daily Mail