ΔΙΕΘΝΕΣ
02/11/2018 12:11 EET | Updated 02/11/2018 12:32 EET

Αρκούδες κατασπαράζουν λύκο σε ζωολογικό κήπο στην Ολλανδία μπροστά σε παιδιά (vid)

Gleb Garanich / Reuters

(Προσοχή, σκληρές εικόνες)

Οι επισκέπτες στον ζωολογικό κήπο Dierenrijk στην Ολλανδία έγιναν μάρτυρες άγριας επίθεσης αρκούδων σε έναν μικρό θηλυκό λύκο, τον οποίο και κατασπάραξαν.

«Ο δίχρονος λύκος βγήκε από το νερό μαζί με έναν άλλο και δέχθηκε επίθεση από μια αρκούδα» είπε ο εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου στο ΝL Times.

Δύο άλλοι λύκοι προσπάθησαν να επέμβουν αλλά κρατήθηκαν μακριά από μια άλλη αρκούδα που στη συνέχεια προστέθηκε στις άλλες τρεις που κατασπάραζαν το λυκάκι.

«Οι επισκέπτες ενημέρωσαν τους υπεύθυνους αλλά ο λύκος ήταν ήδη νεκρός», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου κάνοντας λόγο για ένα «θανατηφόρο ατύχημα».

Σημειώνεται πως μεταξύ των επισκεπτών που ήταν μάρτυρες της επίθεσης, ήταν και μικρά παιδιά τα οποία, όπως αναφέρει το RT κλονίστηκαν από τις εικόνες βιαιότητας και τους παρασχέθηκε βοήθεια από το προσωπικό του ζωολογικού κήπου.

Αρκετοί βέβαια ήταν αυτοί που επεσήμαναν πως για το περιστατικό φέρει ευθύνη η διοίκηση του ζωολογικού κήπου που είχε στον ίδιο χώρο τις αρκούδες και τους λύκους. 

Πηγή: Russia Today

Sponsored Post