ΔΙΕΘΝΕΣ
12/08/2019 12:57 EEST

Πώς βγαίνει μια αρκούδα από ένα κλειδωμένο σπίτι;

Κάνει ο,τι μπορεί.

Estes Park Police Department
Ο τοίχος τον οποίο τρύπησε η αρκούδα για να γλυτώσει την σύλληψη.

Μία πεινασμένη αρκούδα, που διέρρηξε ένα σπίτι στο Κολοράντο των ΗΠΑ, κατάφερε να διαφύγει την σύλληψη ανοίγοντας μία τρύπα στον τοίχο του κτιρίου.

Συνέβη στην πόλη Εστες Παρκ, στους πρόποδες των Rocky Mountains και σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, αυτό που τράβηκε την αρκούδα στο σπίτι ήταν η μυρωδιά των σκουπιδιών. Μόλις όμως περικυκλώθηκε από αστυνομικούς, η αρκούδα αποφάσισε να μην παραδοθεί.

«Μόλις έφτασε ο αξιωματικός, η αρκούδα άνοιξε μία τρύπα στον τοίχο και κατάφερε να ξεφύγει, σαν τον Ανθρωπο του Kool-Aid» ήταν η ανάρτηση του τοπικού αστυνομικού τμήματος στο Facebook. Στις διαφημίσεις του ισοτονικού ποτού Kool-Aid πρωταγωνιστεί η μασκότ της εταιρείας, ο Kool-Aid Man, o οποίος συνηθίζει να γκρεμίζει τοίχους. 

Στο Κολοράντο ζουν χιλιάδες μαύρες αρκούδες, οι οποίες συνηθίζουν να μπαίνουν σε σπίτια και αυτοκίνητα ψάχνοντας για τροφή. Οι αρχές της πολιτείας καλούν τους κατοίκους να κλειδώνουν πόρτες και παράθυρα και να είναι πολύ προσεκτικοί, για να μην συνταντηθούν με μία πεινασμένη αρκούδα. 

Sponsored Post