ΔΙΕΘΝΕΣ
11/09/2019 12:47 EEST

Aρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Ο Τραμπ είναι ερωτευμένος μαζί μου

Ο διάσημος ηθοποιός ασκεί κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

HuffPost

O Aρνολντ Σβαρτζενέγκερ, πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, έχει πολλάκις αντιταχθεί δημόσια στο πρόσωπο και τις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ.

Το ίδιο έκανε και πρόσφατα όταν σε συνέντευξη που έδωσε χλεύασε τον Αμερικανό πρόεδρο λέγοντας: «Δεν θα σταματήσει ποτέ να ασχολείται μαζί μου γιατί στην πραγματικότητα θέλει να είναι εγώ».

«Νομίζω ειλικρινά πως είναι ερωτευμένος μαζί μου», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Mens’ Health. Το άρθρο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο την Τρίτη.

«Γιατί ασχολείται ο Τραμπ μαζί του και συνεχώς αναφέρει το Celebrity Apprentice; Είναι ερωτευμένος μαζί μου. Αυτό συμβαίνει στ′ αλήθεια. Ο Τραμπ θα ήθελε να μου μοιάζει. Δεν νομίζω ότι με φοβάται. Θυμάμαι παλιά, όταν πηγαίναμε μαζί σε αγώνες πάλης, ο τρόπος που χάζευε τα ανδρικά σώματα, την κίνηση των γυμνασμένων αθλητών στο ρινγκ, την περφόρμανς τους - έμοιαζε να έχει μεγάλο θαυμασμό για όλα αυτά...», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός είχε αντικαταστήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ως οικοδεσπότη το 2017 στο Celebrity Apprentice.

«Ο Αμερικανός πρόεδρος πάντα με θαύμαζε και πάντα με ρωτούσε για τις ταινίες. Για τον τρόπο που κάνω τα σταντς μου και πώς αυτά είναι τόσο αληθοφανή. Με ρωτούσε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, πράγματα που τον γοήτευαν. Πώς πουλάει κανείς τον εαυτό του με μια ερμηνεία; Πώς αντιμετωπίζει μια σκηνή, για παράδειγμα. Πώς μπαίνεις σε μία σκηνή με στόχο να την πουλήσεις σε μένα τελικά, ώστε εγώ να αισθανθώ κάτι; Το έβρισκε όλο αυτό συναρπαστικό. Πώς μετά το ξανακάνεις με τις συνεντεύξεις; μου έλεγε», τόνισε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Aρνολντ Σβαρτζενέγκερ σχολίασε πως χλευάζει τον Τραμπ γιατί ποτέ δεν μπόρεσε να γίνει πρόεδρος. Όπως ο ίδιος λέει, παρέμεινε πάντα η περσόνα του Ντόναλντ Τραμπ και στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι πολύ αυστηρός γιατί το ίδιο έκανε και με τον εαυτό του όταν έγινε κυβερνήτης.

«Δεν είμαι ανταγωνιστικός τύπος - απλά δεν μου αρέσει να χάνω. Αυτό με βοήθησε και στην καριέρα μου. Έμπαινα στο σετ και θαύμαζα τους συμπρωταγωνιστές μου, τον σκηνοθέτη μου, το συνεργείο. Έπρεπε να σταθώ κι εγώ στο ύψος μου. Αυτό έκανα και με την πολιτική. Αυτό έκανα με τον πρωταθλητισμό. Αυτό κάνω κάθε μέρα στο γυμναστήριο με τα πιτσιρίκια γύρω μου», κατέληξε.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός στο περιοδικό

(Με πληροφορίες από HuffPost)

Sponsored Post