ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/08/2018 22:30 EEST | Updated 23/08/2018 23:00 EEST

Αστυνομική επιχείρηση στου Φιλοπάππου: Αναζητούνται τρεις Πακιστανοί για τον θάνατο του 25χρονου

eurokinissi

Μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση βρισκόταν σε εξέλιξη το βράδυ της Πέμπτης για τον εντοπισμό τριών σεσημασμένων για ληστείες Πακιστανών, οι οποίοι είναι οι βασικοί ύποπτοι για το θάνατο του 25χρονου Ν.Μ. στο λόφο του Φιλοπάππου.

Πρόκειται για άτομα που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για επιθέσεις σε πολίτες με στόχο την αρπαγή χρημάτων και κινητών τηλεφώνων. Τα στοιχεία τους υπήρχαν στις βάσεις δεδομένων της Αστυνομίας με τους σεσημασμένους για εγκληματικές ενέργειες.

Το πιθανότερο είναι οι τρεις ύποπτοι να είχαν καταλάβει ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω τους και να προσπάθησαν να κρυφτούν είτε στην Αθήνα είτε στην επαρχεία. Ήδη ισχυρές δυνάμεις της Ασφάλειας που είχαν ανά χείρας τις φωτογραφίες τους τους αναζητούσαν σε όλα τα πιθανά μέρη, όπου θα μπορούσαν να έχουν κρυφτεί. Στο πλαίσιο αυτό η έρευνα θα ανοίξει, προκειμένου να εντοπιστούν συγγενικά τους πρόσωπα που θα μπορούσαν να τους παρέχουν κατάλυμα. Σε περίπτωση που εντοπιστούν και προσαχθούν τελικά στη ΓΑΔΑ, τότε το επόμενο βήμα θα είναι η αναγνώρισή τους από την 23χρονη.