ΔΙΕΘΝΕΣ
27/05/2018 21:37 EEST

Αστυνομικός γρονθοκοπεί με απίστευτη αγριότητα νεαρή κοπέλα στην παραλία

Youtube/ IndRegal

Σοκάρει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και στο οποίο εμφανίζεται ένας αστυνομικός στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ να γρονθοκοπεί μια νεαρή κοπέλα στην παραλία καθώς αυτή αντιστάθηκε στη σύλληψή της. 

Στο βίντεο ακούγεται ένας αστυνομικός να φωνάζει στην κοπέλα «σταμάτα να αντιστέκεσαι» και στη συνέχεια να τη χτυπά με γροθιές στο κεφάλι καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να τη θέση εκτός «μάχης» και να της βάλει χειροπέδες. Στο ίδιο βίντεο μπορεί να δει κανείς και ένα μωρό μόλις 18 μηνών στην αγκαλιά ενός άντρα το οποίο κλαίει καθ΄όλη τη διάρκεια του βίντεο. 

Το βίντεο αναρτήθηκε στο FB και δεν άργησε να κάνει διαδοθεί σ΄όλο τον κόσμο. 

 

Η γυναίκα που δέχθηκε τα χτυπήματα αναφέρει στην ανάρτησή της ότι εμφανίσθηκε η αστυνομία και τους έκανε αλκοτέστ, από το οποίο προέκυψε ότι δεν είχαν πιεί. Στη συνέχεια και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα του ελέγχου αρνήθηκε να τους δώσει το όνομά της όπως της ζήτησαν. Αυτό πυροδότησε το βίαιο περιστατικό. Η ίδια παραδέχεται πως πράγματι η παρέα της στην παραλία είχε αλκοόλ και η ίδια, βάσει της αμερικανικής νομοθεσίας, δεν ήταν στη νόμιμη ηλικία για να μπορεί να έχει μαζί της ή να μπορεί να καταναλώσει αλκοολούχα ποτά. Όμως διευκρινίζει πως το αλκοτέστ απέδειξε πως δεν είχε πιει γουλιά. ΄

Έτσι αφού οι αστυνομικοί επέμεναν για τα στοιχεία της, τους ρώτησε πως και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να ψάχνουν στην παραλία για ανήλικους που έχουν στην κατοχή τους αλκοόλ. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει ο καυγάς με τα αποτελέσματα όπως καταγράφηκαν στο βίντεο.