Αστικοί τοίχοι μεταμορφώνονται σε τρισδιάστατα έργα τέχνης

Αυτή η δημοσίευση αναρτήθηκε στην κλειστή πλέον Πλατφόρμα Αρθρογράφου Huffpost. Οι συνεργάτες αρθρογράφοι έχουν τον έλεγχο της δουλειάς τους και αναρτούσαν δημοσιεύσεις ελεύθερα στον ιστότοπό μας. Εάν θεωρείτε πως πρέπει να επισημάνετε αυτήν την καταχώριση ως καταχρηστική, στείλτε μας ένα e-mail.
Spitogatos

Όσο όμορφη και δομημένη είναι η αρχιτεκτονική μιας πόλης, πάντα υπάρχουν γωνιές που είναι άσχημες αισθητικά ή απλά αδιάφορες στο μάτι. Όμως, ο Γάλλος καλλιτέχνης του δρόμου Patrick Commecy, χρησιμοποίησε το ταλέντο και τη φαντασία του για να μετατρέψει το μουντό γκρι διαφόρων κτιρίων στη Γαλλία σε τρισδιάστατα έργα τέχνης.

Εντυπωσιακές τοιχογραφίες πάνω στις προσόψεις κτηρίων που δημιουργούν ολόκληρες πολυπληθείς σκηνές, δίνουν ζωή στο βαρετό αστικό τοπίο και ο καλλιτέχνης μαζί με την ομάδα του απόλαυσαν το εξαιρετικό αποτέλεσμα. «Αυτό που είναι ενδιαφέρον εδώ είναι ότι ενώ αυτές οι ρεαλιστικές προσόψεις μπορεί να σας ξεγελάσουν με την πρώτη ματιά, μερικοί από τους ανθρώπους που έχω ζωγραφίσει υπήρχαν κάποτε στην πραγματικότητα, ζούσαν εδώ…» λέει ο ίδιος.

Η Ιουλιέτα και τα πνεύματα

Spitogatos

Αναγέννηση

Spitogatos

Γκάλερι V

Spitogatos

Σινεμά Κάννες

Spitogatos

Στην όχθη του Λίγηρα

Spitogatos

Το καφέ των ηθοποιών

Spitogatos

Πίνακες στο Eyzin-Pinet

Spitogatos

Clochemerle (χωριό σε λογοτεχνικό βιβλίο)

Spitogatos

Η πράσινη νεράιδα

Spitogatos

Το καφέ του υδραγωγείου

Spitogatos

Ρωμαίος και Ιουλιέτα

Spitogatos

Αναδημοσίευση από το Spitogatos.gr