«Άτακτος» εφημέριος φορούσε γυναικείο καλσόν και ήρθε σε ερωτική επαφή με ηλεκτρική σκούπα

Κρίθηκε ένοχος για προσβολή της δημοσίας αιδούς.
.
.
Google Maps

Σάλος έχει προκληθεί στο Χένρι Χούβερ της Μεγάλης Βρετανία με έναν εφημέριο, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο αφού πιάστηκε να φοράει γυναικεία καλσόν και να συνευρίσκεται ερωτικά με μία ηλεκτρική σκούπα.

Το περιστατικό συνέβη στο Νορθχαμπτονσάιρ τον Σεπτέμβριο του 2020, με τον ιερέα Τζον Τζέφς, 74 ετών να αποκαλύπτεται όταν ένας πιστός τον έπιασε πάνω στην πράξη.

Ο εφημέριος κρίθηκε ένοχος για προσβολή της δημοσίας αιδούς μετά από δίκη στο δικαστήριο του Νορθάμπτον την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, αναφέρει η Mirror.

Ο πιστός είπε είδε τον εφημέριο στο γραφείο του, σχεδόν ολόγυμνο, φορώντας μόνο γυναικεία καλσόν. Το δικαστήριο άκουσε ότι «στεκόταν ανάμεσα σε δύο σκούρες καρέκλες, σπρώχνοντας μια ηλεκτρική σκούπα».

Στον Τζεφς επιβλήθηκε 18μηνη κοινοτική ποινή και διατάχθηκε να υπογράψει στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών. Διατάχθηκε, επίσης, να καταβάλει 845 λίρες σε δικαστικά έξοδα και 200 λίρες ως αποζημίωση στο θύμα που ήταν μάρτυρας της σεξουαλικής πράξης.

Ο δικηγόρος του εφημέριου ισχυρίστηκε πως ο πελάτης του ήταν επηρεασμένος από την απώλεια της συζύγου του σε νεαρή ηλικία και ότι ενώ είχε διαβήτη δεν έπαιρνε τα φάρμακά του και πονούσε πολύ.