ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/04/2017 06:22 EEST | Updated 27/04/2017 06:23 EEST

Έτσι έφτασε ο Γιαννακόπουλος στην απόφαση για... πούλμαν!

Sport24

Η είδηση της επιστροφής των "πράσινων" με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη έκανε τον γύρο της Ευρώπης και όχι μόνο. Παράλληλα είχε ως συνέπεια, ορισμένοι από τους παίκτες (Κρις Σίνγκλετον, Αντώνης Φώτσης, Μάικ Τζέιμς, Κένι Γκάμπριελ) να ταξιδέψουν μόνοι τους και πλέον η επόμενη μέρα να μοιάζει μεγάλο ερωτηματικό.

Οι απόψεις ποικίλουν σχετικά με την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τιμωρήσει με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε και τον αποκλεισμό με "σκούπα" από τη συνέχεια της EuroLeague, αλλά η ουσία είναι πως μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο λόγος για τον οποίο ο ισχυρός άνδρας των "πρασίνων" έφτασε μέχρι αυτό το σημείο.

Είναι μια απόφαση που πάρθηκε με γνώμονα την κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας και μία σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων, τα οποία "σκέπαζε" μέχρι τώρα ο στόχος για την πρόκριση στο Final Four και οι σημαντικές νίκες τόσο στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό όσο και στα τελευταία παιχνίδια στην κανονική διάρκεια της EuroLeague.

Κι αυτό γιατί υπήρχαν εδώ και καιρό πληροφορίες που έφταναν στα αυτιά των ανθρώπων της ομάδας σχετικά με την εξωγηπεδική ζωή κάποιων παικτών. Κάτι που ενόχλησε σε πρώτη φάση, με αποτέλεσμα να γίνουν συστάσεις και να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους, πριν ξεκινήσουν οι κρίσιμες αναμετρήσεις.

ΠΗΓΗ:Sport24