ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/10/2017 12:50 EEST | Updated 01/10/2017 12:50 EEST

«Σκοτώνει» και το ποδόσφαιρο η βία στην Καταλονία

Andrea Baldo via Getty Images
BARCELONA, CATALUNYA, SPAIN - 2017/10/01: People clash with the Spanish police 'Policia Nacional' after they closed down a polling station. Today the referendum was held to vote for the independence of Catalunya region. (Photo by Andrea Baldo/LightRocket via Getty Images)

Η Μπαρτσελόνα ζήτησε άμεσα την αναβολή του αγώνα της με την Λας Πάλμας στο "Καμπ Νου", ένα ματς που είναι προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή (1/10) στις 17:15, καθόσον στους δρόμους της Καταλονίας οι πολίτες συγκρούονται με την αστυνομία με απολογισμό δεκάδες τραυματίες.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα φοβούνται ότι τα επεισόδια μπορεί να μεταφερθούν μέσα στο γήπεδο και γι' αυτό το λόγο απευθύνθηκαν στην ομοσπονδία ζητώντας την αναβολή του αγώνα.

Τελικά, το παιχνίδι αναβλήθηκε με το έτοιμα της Μπαρτσελόνα να γίνεται αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και το ματς με την Λας Πάλμας να αναβάλλεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Καναρίων Νήσων είχε ανακοινώσει πως αν το ματς γινόταν θα έπαιζε με επετειακή εμφάνιση που είχε ραμμένη πάνω την ημερομηνία του δημοψηφίσματος και την ισπανική σημαία.

Πηγή: contra.gr