ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11/06/2018 09:51 EEST

Ατίθασος αλιγάτορας έβγαλε νοκ-άουτ τον θηρευτή που τον «συνέλαβε»

Ένα video το οποίο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει έναν αλιγάτορα 2,5 μέτρων ο οποίος αποφάσισε να κάνει «βόλτα» στην Φλόριντα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας με ειδικό θηρευτή για αλιγάτορες.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο αλιγάτορας βρέθηκε να κόβει βόλτες χαλαρός σε μια γειτονιά της Φλόριντα των ΗΠΑ κι οι ντόπιοι φώναξαν τους υπάλληλους της Υπηρεσίας για την Αλιεία και την Άγρια Ζωή για να ακινητοποιήσουν το ερπετό που τα τελευταία χρόνια, αν κι έχουν μειωθεί οι επθέσεις του, δεν παύει να παραμένει πρωταρχικός κίνδυνος για τη σωμαντική ακεριαότητα των πολιτών

 Το περιστατικό, το οποίο έγινε λίγες μέρες πριν στα τέλη Μαΐου, έλαβε χώρα στην πολιτεία της Φλόριντα, όταν ο μήκους 2.5 μέτρων αλιγάτορας που εντοπίστηκε στη γειτονιά, μεταφερόταν σε όχημα για να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον.

Το ερπετό, παρότι δεμένο και φιμωμένο, δεν παραιτήθηκε χτυπώντας με το κεφάλι του έναν από τους θηρευτές του.

 

Gator in my neighborhood hits FWC gator trapper (he got knocked out cold)

A post shared by Jack Redding (@jack_redding_fishing_) on

 

 Αρκετά βίντεο δείχνουν την επίθεση από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Σε ένα από αυτά, ένα παιδάκι λέει πανικόβλητο «δε θα κάνω ποτέ αυτή τη δουλειά όταν μεγαλώσω» λίγα λεπτά μετά την επίθεση του ερπετού στον άνδρα.

Αν και οι επιθέσεις αλιγάτορα στους κατοίκους της Φλόριντα είναι σπάνιες, πριν μερικές μέρες βρέθηκε η σορός μιας 47χρονης γυναίκας, της Shizuka Matsuki , από επίθεση αλιγάτορα. Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι ο αλιγάτορας της επιτέθηκε την ώρα που έβγαζε αμέριμνη βόλτα τα σκυλιά της.

 

Πηγή: indy100