ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/05/2019 13:32 EEST

Άγνοια δηλώνει ο αδελφοκτόνος: Λέει πως ήταν σε εξοχικό, δεν γνωρίζει για τη δολοφονία της δασκάλας

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν την άγρια δολοφονία στη μέση του δρόμου.

Eurokinissi

Άγνοια δήλωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο 52χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 53χρονης αδερφής του, την περασμένη Πέμπτη στο Παλαιό Φάληρο.

Μέχρι στιγμής, κατά την προανάκριση, ισχυρίζεται πως δεν έχει ιδέα για τη δολοφονία της δασκάλας, ούτε φυσικά καμία εμπλοκή. Αυτό, παρότι υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που έχουν καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ. ότι τον είδαν να μαχαιρώνει την 53χρονη αδερφή του και στη συνέχεια να εξαφανίζεται με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του. Σε κάθε περίπτωση, η αίσθηση που αποκομίζουν οι αστυνομικοί είναι ότι ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, παρότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ιατρική γνωμάτευση.

Όσον αφορά στις ημέρες της εξαφάνισης του, φαίνεται πως βρίσκονταν σε εξοχική κατοικίας εντός της Αττικής μαζί με τον 58χρονο φίλο του, που συνελήφθη κι αυτός το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλλιθέα, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ελπίζουν να «σπάσει» σύντομα ο 52χρονος αδελφοκτόνος, ώστε να μάθουν και τα αίτια της άγριας δολοφονίας στη μέση του δρόμου.