ΔΙΕΘΝΕΣ
19/09/2018 08:32 EEST

H σπαρακτική φωτογραφία που έφερε 43.000 δολάρια σε μία μέρα

Twitter

Ενα 11χρονο αγόρι κλαίει αποκαρδιωτικά, δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του. Αυτή η φωτογραφία ράγισε καρδιές στα social media και βοήθησε να συγκεντρωθούν περίπου 43.829 δολάρια για την οικογένεια του νεκρού άνδρα.
Κάθε χρόνο στο Δελχί εκατό άτομα χάνουν τη ζωή τους δουλεύοντας στους υπονόμους. Έτσι και ο 27χρονος Ανίλ, πατέρας του 11χρονου αγοριού. Έχασε τη ζωή του όταν κόπηκε το σχοινί με το οποίο τον κατέβαζαν στον υπόνομο. Είναι το δεύτερο άτομο που χάνει τη ζωή του με αυτό τον τρόπο για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Έτσι, λίγο πριν αποτεφρωθεί, ο Σιβ Σούνι, δημοσιογράφος των Hindustan Times, έφερε στο φως της δημοσιότητας μια σπαρακτική ιστορία από τη ζωή του θανόντος, συνοδευόμενη από δύο φωτογραφίες, όπου ο γιος του κλαίει γοερά στο πλάι του.

 

Ο Σιβ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω δει πολλές τραγωδίες στη δουλειά μου. Αλλά δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο. Η οικογένεια δεν μπορούσε καν να καλύψει το κόστος της αποτέφρωσης του Ανιλ και τη βοήθησαν γείτονες».Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε 12.000 φορές από συγκινημένους χρήστες.

Οι χρήστες του Twitter, δεν έμειναν μόνο στη θεωρία, όμως, και έδραξαν να συνδράμουν την οικογένεια του θανόντος, μαζί με μια ΜΚΟ. Μέσα σε μία μέρα κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλοι μαζί 43.829 δολάρια.

Ο Σιβ ευελπιστεί ότι με αυτά τα χρήματα τα παιδιά του Ανίλ θα πάνε σχολείο (δύο γιοι και μία κόρη), κάτι που προηγουμένως ήταν αδύνατο.

 

Πηγή: BBC