ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/08/2016 04:18 EEST

O Bruce Dickinson των Iron Maiden πιλότος του Boeing 737 στην παρθενική πτήση της Air Djibouti

TOBIAS SCHWARZ via Getty Images
Vocalist and pilot Bruce Dickinson of the British group Iron Maiden walks up the gangway of the band's Boeing 747-400 at the International Aerospace Exhibition (ILA) in Schoenefeld near Berlin on June 1, 2016.The Aerospace Exhibition at Schoenefeld Airport near Berlin takes place from June 1 till 4. / AFP / TOBIAS SCHWARZ (Photo credit should read TOBIAS SCHWARZ/AFP/Getty Images)

Έναν εντυπωσιακό τρόπο να διαφημίσει την επάνοδό της βρήκε η Air Djibouti, χρησιμοποιώντας για πιλότο τον τραγουδιστή των Iron Maiden, Bruce Dickinson, στην παρθενική της επιβατική πτήση μετά το 2002, οπότε είχε χρεοκοπήσει.

O Dickinson που είναι πρόεδρος της Cardiff Aviation είναι επίσης πιλότος και εκπαιδευτής για αεροσκάφη Μπόινγκ 757 και 737 μετέφερε με ένα Boeing 737 της εταιρίας δημοσιογράφους και αξιωματούχους.

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, τον Αύγουστο του 2015, η Air Djibouti είχε ξαναρχίσει τη δραστηριότητά της, μόνο όμως με πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων. Κατά την τελετή που οργανώθηκε στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, ο πρόεδρος της Αρχής Λιμένων και Ελευθέρων Ζωνών της χώρας, Aboubaker Omar Hadi, είπε ότι η επαναδραστηριοποίηση της Air Djibouti θα επιτρέψει στον κόσμο να ανακαλύψει το "απίστευτο δυναμικό" της χώρας.

Η εταιρεία θα εξυπηρετεί αρχικά κυρίως τις χώρες της περιοχής, με τακτικές πτήσεις προς την Αντίς Αμπέμπα, το Ναϊρόμπι, το Έντεμπε, την Τζούμπα, το Κιγκάλι, το Μογκαντίσου και το Ντουμπάι, μεταξύ άλλων.

Οι πτήσεις προς την Ευρώπη και την Ασία θα ξεκινήσουν το 2017 και η Air Djibouti ελπίζει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να μεταφέρει 200.000 επιβάτες κάθε χρόνο.

Sponsored Post