ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/08/2019 20:02 EEST | Updated 22/08/2019 20:03 EEST

Χανιά: Τον παρανοϊκό που σκότωσε και βασάνισε γάτες αναζητά η ΕΛ.ΑΣ

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες περίοικων.

Το παρανοϊκό άτομο που βασάνισε και σκότωσε έξι γάτες στο Ακρωτήρι Χανίων αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χανίων, οι οποίοι ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Από την έρευνα προκύπτει ότι ο δράστης αρχικά βασάνισε τα γατάκια με βάρβαρες πράξεις και στη συνέχεια τα σκότωσε. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί, διότι ήθελε να προβάλει την αποτρόπαια πράξη του. Ετσι, τοποθέτησε τα πτώματα των ζώων στη σειρά μέσα στο δρόμο.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν μάλιστα, ότι προέβη σε αυτή την πράξη, προκειμένου να φωτογραφήσει με το κινητό του τηλέφωνο το αποτρόπαιο θέαμα. Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να συλλέξουν μαρτυρίες ατόμων, που θα μπορούσαν να έχουν δει τον δράστη, χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα. Ετσι, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το δράστη μέσω της συλλογής πληροφοριών για άτομα που έχουν βασανίσει ξανά στο παρελθόν ζώα στην περιοχή.

Επίσης, θα γίνει μία προσπάθεια για να βρεθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο. Και αυτό γιατί το παρανοϊκό άτομο έδρασε βραδινή ώρα για να εκμεταλλευτεί το σκοτάδι.