ΔΙΕΘΝΕΣ
10/03/2020 11:03 EET | Updated 10/03/2020 11:03 EET

Χάρι και Μέγκαν: Ο πραγματικός λόγος που κάθισαν πίσω από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ στην τελευταία τους εμφάνιση

Όχι, δεν έχει καμία σχέση με την παραίτησή τους.

ASSOCIATED PRESS

Όταν έχει να κάνει με τις θέσεις και τους κανονισμούς, τίποτα δεν ξεφεύγει από τους φανς της βασιλικής οικογένειας. Την Δευτέρα το απόγευμα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την τελευταία τους προγραμματισμένη εμφάνιση ως μέλη της βασιλικής οικογένειας στην λειτουργία του Westminster Abbey. 

Ήταν μάλιστα και η πρώτη φορά που είδαμε και τα δύο ζευγάρια μαζί, δηλαδή με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ, μετά την κοινή τους εμφάνιση το Νοέμβρη.  

ASSOCIATED PRESS

Αν και ο περισσότεροι ασχολήθηκαν με τα ρούχα των βασιλικών μελών, άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί ο Χάρι και η Μέγκαν κάθισαν σε διαφορετική σειρά από αυτήν του Γουίλιαμ και της Κέιτ, και συγκεκριμένα μια σειρά πίσω τους. 

Ότι σενάρια και να κάνετε με το μυαλό σας, δεν έχει να κάνει καθόλου με το γεγονός ότι απαρνούνται τους ρόλους τους. Σύμφωνα με το ENEWS, οι θέσεις στην εκκλησία προσδιορίστηκαν με βάση την σειρά διαδοχής στο θρόνο. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι 3ος στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι, μετά την γέννηση του Τζορτζ, της Σαρλότ και του Λούις, βρίσκεται στην 6η θέση. 

KGC-178/STAR MAX/IPx

Μάλιστα, η διάταξη των θέσεων ήταν ακριβώς ίδια και πέρυσι. Η μόνη αλλαγή που παρατηρήθηκε ήταν πως και τα δύο ζευγάρια δεν συνόδευσαν την βασίλισσα μέχρι την εκκλησία, αλλά αντιθέτως μπήκαν από διαφορετική είσοδο. 

Είναι η τρίτη χρονιά που η Μέγκαν παρευρίσκεται σε λειτουργία του Westminster Abbey, μαζί με την βασιλική οικογένεια. Την πρώτη χρονιά, η πρώην ηθοποιός της δραματικής σειράς «Suits», ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρίγκιπα Χάρι.  

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα παραιτηθούν επισήμως από τα βασιλικά τους καθήκοντα στις 31 Μαρτίου, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού που επικαλείται το BBC .   

Πηγή: Enews 

Sponsoed Post